Hvordan liggende rundt huset: hvor begynner du?

December 17

Hvordan liggende rundt huset: hvor begynner du?

Landskapsarbeid forbedrer skjønnheten av et hjem, forbedrer panikk og legger farge og tekstur til gården. Hvis hjemmet har liten landskap, bestemmer hvor du skal begynne kan føle overveldende, men med noen enkle tips, kan du forandre utseendet ditt hjem med en rekke planter. Uansett hva budsjettet er for landskapsarbeid, er det mange måter å kle opp utsiden av hjemmet og forbedre den generelle curb klagen på kort tid.

Instruksjoner

•Incorporate planter du allerede har i gården i det generelle landskapet plan. Arbeide med det du har sparer tid og penger. Før du begynner å plante, se gården for et par dager å anerkjenne hvilke områder av verftet mottar full eller delvis sol eller er utsatt for oversvømmelser. Dette hjelper deg å kartlegge steder for noen planter som du kjøper.

•Velg blomster, busker og trær som utfyller fargen på hjemmet. For eksempel hvis hjemmet er lyse, avtegner livlige nyanser av blomster og busker seg mot nøytrale paletten viser utsiden. For mørkere-farget hjem, kan du velge lyse planter for å skape dybde i landskapet.

•Frame inngangen til hjemmet med lav profil planter, som blomster og busker, plassert i blomsterbed nær inngangsdøren og rundt fundamentet. Når du flytter fra hjemmet, innlemme større busker og trær å utvide ut langs egenskapen.

•Plasser store busker og trær minst 30 fot fra en innkjørsel eller gangvei til forhindre røtter vokser under og forårsaker skade.

• Landskap gården med kostnaden av vann og vedlikehold i tankene. Hvis du ikke har tid til vedlikehold eller et stort budsjett for vanning, Velg lav-vedlikehold blomster, gress og busker, for eksempel svart-eyed Susan, coneflower, lite bluestem, butterfly bush eller bayberry.

•Velg planter som passer proporsjonalt med størrelsen på huset. Lite hjem par godt med dekorativ trær og dverg busk varianter, mens større boliger par med høyt tre varianter som elm, cypress eller eik.