Hvordan liggende å tiltrekke dyrelivet i Minnesota

March 30

Hvordan liggende å tiltrekke dyrelivet i Minnesota

Mange hjem gartnere er motivert til å tiltrekke fugler og andre dyr. Observere dyreliv i front eller bakgården kan være spennende og små barn vil elske å se dyreliv også. Smart dyreliv landskapsarbeid er en måte å sikre at dyreliv tiltrekkes og fortsetter å besøke din verft og hager. Om dyreliv bestander vil topp i sommermånedene våren og sommeren i Minnesota, kan innbyggerne i staten liggende for å tiltrekke dyreliv året rundt.

Instruksjoner

•Plant stedegne trær, som dyreliv er mest kjent med og å spise matvarer. Planter innfødt til Minnesota inkluderer balsam brannen, østlige rødt sedertre, Gran varianter og vanligvis. Plant en Canada barlind spesielt hvis du ønsker å tiltrekke hjort.

•Plant trær som gir ulike overnattingssteder for dyrelivet hele året. For eksempel plante furu, Gran, firs, sedertrær og barlind. Disse trærne er en utmerket kilde til mat året rundt, og de gir hekkende dyr på våren og sommeren, sammen med ly fra elementene i vinter.

•Plant gress og belgfrukter for bakken hekkende habitat og mat kilder. Plante kaprifolium og bær busker å tiltrekke planteetere som cottontail kanin, woodchucks, eng vånder og gå fugler som fasaner eller mallards. Plante nektar-produserende blomster å tiltrekke fugler og sommerfugler.

•Supplement din hage eller hagen med fontenen eller birdbath å gi en kilde av vann. Vannkilder spille en avgjørende rolle i tiltrekke dyreliv. Rengjør fontene eller bad minst to ganger i uken ved å fjerne bladene, rusk og andre buildup.

•Tillat åpne mellomrom, som ville dyrearter trenger plass å kjøre og mosjon. Reserve minst en acre eller to, avhengig av din eiendom, for dyrene å bevege seg fritt uten store hindringer som busk linjer eller hekker.

•Et bare nødvendige, avhengig av nedbøren, i stedet for å følge en streng vanning tidsplan. Hvis du overwater, øker risikoen for sykdommer spre gjennom huset og hagen, som kan drepe dyreliv du ønsker å tiltrekke.

•La litt rusk i landskapet. For eksempel kan en råtten trestamme sitte uten å fjerne den, siden denne lampen vil tiltrekke insekter, som igjen vil tiltrekke andre dyr. Motstå trangen til å forstyrre naturlig mat kilder, for eksempel kvister og andre småting, for skyld estetikk.

•Reduser slitasjen mengden syntetisk gjødsel som brukes. Behandle planter med soppmidler eller plantevernmidler bare når du oppdager et problem. Velge organisk eller wildlife-sikker behandling spray.