Hvordan lese målere på et hjem AC enhet

December 19

Hvordan lese målere på et hjem AC enhet

De fleste hjem klimaanlegg enheter bruk flere målere for å angi innstillingene for enheten, finnes på forsiden eller øvre panel i enheten. Instrumenter plasseres i disse stedene å gjøre for enkel tilgang til viktig informasjon relayed av målere. Ved lesing av målere og sette AC enheten riktig, spare du penger ved å bruke mindre strøm og la AC enhet opererer i et optimalt spekter for spacet hjem.

Instruksjoner

•Les temperaturen måle i en av to systemer: keiserlige eller beregning. Imperial lesing er felles Fahrenheit lesing brukes i USA. Metrisk opplesninger kan inkluderes i måleren og vil tilsvare imperial tilsvarende langs gauge striations. Temperaturen er temperaturen på AC enhetens sensor. Sensorer er ikke nødvendigvis på AC-enhet. Sensorer er plassert i hjemmet. Bruk temperaturmåleren lesing som en omtrentlig for det meste av rommet.

•Les innstillingen fan måle for å forstå hvor raskt eller kraftfullt viften fungerer. Mest moderne AC enheter har for eksempel tre fan innstillinger: høy, lav og automatisk. Høy viften innstillingene er maksimalt viften fungerer og pumper kaldt luft inn i rommet. Lav er mindre kraftige og en moderat fan innstilling. Auto er innstillingen skal brukes når du er borte fra enheten for lengre perioder. AC sensorene overvåkes av enheten og viften er justert i henhold til romtemperatur.

•Les temperaturinnstilling måleren som temperaturen AC-enhet er satt til fasilitetene til. Denne innstillingen kontrollerer AC enhet gå av og på mye det samme som en ovn termostat. For eksempel hvis innstillingen AC temperaturen 65 grader, slås enheten av når sensorene leser rommet ved 65 grader. Enheten slås på når romtemp går over 65 grader.