Hvordan lese en Thermocouple med et Voltmeter

February 26

Hvordan lese en Thermocouple med et Voltmeter

En thermocouple er en liten elektrisk enhet som er i utgangspunktet av to ledninger som består av forskjellige metaller. Fordi forskjellige metaller reagerer forskjellig på temperatur, utvikler en elektrisk potensial på tidspunktet. Dette elektriske potensialet varierer med temperatur, og derfor temperaturen kan beregnes når spenningen er kjent. Et voltmeter kan måle spenningen som utvikler av thermocouple, og en tabell med beregnede verdier kan bli sett på å finne tilsvarende temperaturen. Dette kan være nyttig for feilsøking thermocouples brukes i hjemmet, som du finner i tørketromler.

Instruksjoner

•Tilgang thermocouple terminal ledningene. Dette er ender som ikke sveiset sammen til å danne et veikryss. De kan finnes på en terminalblokken eller i en to-pinners kontakt. Hvis thermocouple er i en elektrisk enhet, sørg makt er fjernet fra enheten før du begynner.

Frakobles thermocouple ledninger. Hvis de er koblet til en Terminalblokk, skru terminal skruene. Hvis de er i en kontakt, trekk ut pluggen. Det er viktig at thermocouple er koblet fra krets, som kan gi en spenning som ville være misvisende.

•Vri voltmeter på. Ta en voltmeter sonde og trykk på slutten av en av ledninger. Kontroller at det er rørende metal. Trykk andre voltmeter sonden til andre ledningen. Les spenningen voltmeter displayet. De fleste voltmetre vil automatisk merke området, men hvis din ikke, finne riktig området får en lesning. Det vil vanligvis være et lavest mulig spekter fordi thermocouple satt ut spenning i millivolt området.

•Start voltmeter av etter å lese.

•Look opp spenningen i en konverteringstabell for temperatur. Dette vil fortelle deg hva temperaturen er den målte spenningen. Det bør gi deg en temperatur som er i nærheten av temperaturen i rommet hvis elektriske enheten ikke har blitt operert nylig. Du må vite hvilken thermocouple, som er forbundet med et brev som J eller K. Consult din eier manuell. Mange husholdningsapparater bruk en K-type thermocouple.

•Reattach din thermocouple sikre ledningene til kabelhodet eller koble den tilbake. Nytt strøm til enheten.

Tips og advarsler

  • Skriv ned målene slik at du kan referere til dem for fremtidige mål.
  • Thermocouples kan plasseres nær elektriske kontakter. Elektrisitet er farlig og kan føre til elektrisk støt.