Hvordan lese en sikkerhetsventil

October 3

Hvordan lese en sikkerhetsventil

Lettelse ventiler brukes til å kontrollere trykket i stykker av utstyr som vann varmeovner eller kjeler. Lettelse ventiler er lettelse sikkerhetsventiler, tomrommet trykket sikkerhetsventiler, pilot-opererte lettelse ventiler og sikkerhetsventiler. Trykk ventiler bør sjekkes årlig for å sørge for at utstyret er fortsatt fungerer. Avhengig av ventilen og type utstyr, bør hvor trykket falle innenfor et bestemt område å betegne at utstyret er fortsatt fungerer.

Instruksjoner

•Finn avlastningsventilen på utstyret du sjekker. På en hjem varmtvannsberederen ligger ventilen overflyt røret. Hva utstyr, er en liten ventil til stede med en meter på det slik at du kan se trykket.

•Les meter til se hva presset av utstyret som tiden. En liten ringe poeng nummeret tilsvarende med dette utstyret trykknivå. Målene blir i psi, som står for pounds per kvadrattomme. For kjeler faller en typisk lesing mellom 2 psi og 1,5 psi. En lesning høyere enn 2 psi er et tegn på en feil.

•Gå til brukerhåndboken for det stykket utstyr og sammenligne trykknivå til ønsket område. Hvis det er innenfor rekkevidde, er trykket normalt. Hvis antallet ikke er innenfor tildelte område for det stykket utstyr, er reparasjoner nødvendig for å sikre riktig funksjon. Hvis du prøver å sjekke temperaturen, det vil også være en termostat knyttet til rør, viser gjeldende temperaturen på maskinen. Du kan finne den ideelle temperaturen for produktet i manualen.