Hvordan lese en olje Tank Gauge

September 8

Hvordan lese en olje Tank Gauge

Hvis du tror din kjele, varme luften ovn eller vann varmeapparatet har sluttet å fungere, det første du sjekke er olje tank måleren. Ved å finne og lese olje tank måler du kan finne ut hvis oppvarming apparatet i hjemmet ditt er ødelagt, eller hvis tanken er tom for drivstoff. Ved å lese dine egne olje tank gauge, kan du spare penger og børste på vedlikehold ferdigheter.

Instruksjoner

•Locate oljetanken måle i eller utenfor eller hjemme. Målere er vanligvis plassert over oljetanken og ligne en avrundet sylinder.

•Look for flytende montering inne måleren. De flytende samlingene er vanligvis metallstenger med en rød prikk eller linje på toppen av den.

•Følg toppen av måleren, rød linje eller punkt, på hvor det er nærmest. Tallene bør være i brøkdel skjemaet som null, 1/4 1/2 og 3/4. Hvis den røde markøren er på null, eller nær den, oljetanken er tom eller måleren er brutt. Hvis det er på 1/4 mark, er det en fjerde av full. Hvis det er på 1/2, er det halvfull. Måleren kan også bli sittende fast på bestemte steder forårsaker måleren lese feil.

•Test strikkefasthet å se om det fungerer riktig ved å skru ut og fjerne plast dekker som går over måleren. Skyv metall flytende montering sakte til bunnen av måleren og slipp den. Hvis det begynner sakte å stige igjen, fungerer det. Hvis måleren var allerede nederst, sakte heve det opp og hvis det løfter enkelt og faller tilbake raskt, det fungerer riktig. Hvis det blir fast uansett, er det en ødelagt måler.