Hvordan lese din Georgia naturlig gassmåler

September 30

Hvordan lese din Georgia naturlig gassmåler

Når gass regninger begynner å ligne det nasjonale mangelfullt, kan det være nødvendig for å fastslå din daglig eller månedlig bruk av naturgass. Lesing din Georgia naturgass er meter en praktisk måte å beregne hvor mye gass er normen for din familie. Fordi Georgia naturgass gir tjenesten via Atlanta gass lys på grunn av en dereguleringen krav som trådte i kraft i juli 1998, vil lære å lese meter gagne deg uansett hva naturgassen selskapet du bruker.

Instruksjoner

•Locate meter. Måleren er vanligvis på utsiden av et hjem eller veggen av et hjem. Noen meter er frittstående modeller og kan posteres i fremre delen av et hjem hage.

•Les ekstern tallene. Start med dial helt igjen, og deretter lese skiven like til høyre, fortsetter til høyre til du lese alle ringer. Hvis en ekstern pilen peker mellom to tall, bruke mindre nummeret. For eksempel, hvis pilen hviler mellom 2 og 3, deretter bruke 2 som lesing for den ringe. Gjør dette for alle ringer.

•Skriv ned nummeret fra hver oppringing. Hver ring representerer et bruk tall eller et tall i hele bruk. Resultatet er din måleravlesning.

Tips og advarsler

  • For videre hjelp med lesing Georgia gass meter, kan du kontakte en Atlanta gass lys representant med telefon på 770-994-1946.