Hvordan legge utleggermaskin stein terrasser

August 22

Hvordan legge utleggermaskin stein terrasser

Paver steiner er skåret eller strømmet murstein som tilbyr en robust, stilig overflate for terrasser. Asfaltutleggere kommer i en rekke størrelser, farger og former slik at du kan velge en stein som utfyller eksisterende landskapet. Hovedgrunnen for legging uteplass med paver steiner er å skape et solid fundament for å hindre vannet eller frost skade.

Instruksjoner

•Measure plass til terrassen med målebånd og mark disposisjonen med landskapet maling. Ta hensyn til størrelsen på utemøbler, grill, hengekøye, plantasjeeiere og andre elementer du ønsker å innlemme. Velg figuren for patio basert på plass, personlig preferanse og eksisterende konturene av landskapet. Hvis du vil unngå klipping pavers, er rektangulære terrasser enklere å installere enn buede design.

•Anrop nytten selskapet og finne ut hvor underjordiske ledninger kjøre. Justere disposisjonen for å unngå grave over noen underjordiske ledninger.

•Dig de innrammede områdene til overflaten er 9 tommer dyp. Paver steiner må en grus base av 4 å 6-tommer å hindre vannskade. Hvis området er utsatt for minusgrader, grave overflaten under frost linjen å hindre pavers fra sprengning over tid. Skråningen overflaten fra hjem 1/4 tommers for hver fot å forhindre drenering problemer.

•Kompakt området med en hånd sabotasje komprimator maskinen for å sikre at overflaten er. Bruk toppene for å sikre landskap stoff over komprimerte overflaten for å hindre ugress.

•Fyll 6 inches av grus over stoff og kompakt hele overflaten.

•Sett metall, tre eller plast kanter rundt grensen for patio området. Kanter holder paver steiner fra skiftende og stopper gress og ugress fra trenge inn.

•Still utlegger steiner etter din valgte mønster, begynner i et hjørne i nærheten av huset. Plass steinene 1/8 tomme fra hverandre og ofte for å sjekke at arbeidet følger den får riktige signal.

•Sweep finkornet sand mellom steinene patio, fungerer det ned i sprekkene med en stiv kost. Sand putene paver steiner som de bosette seg over tid.