Hvordan legge utleggere

December 13

Asfaltutleggere er en av de mest populære formene for utendørs gangveier deres holdbarhet og enkel installasjon. Når du legger pavers, du vil ha en gangvei som støtter mengden vekt og vil vare resten av livet ditt. Les videre for å lære å legge pavers.

Instruksjoner

•Mark banen der du vil legge pavers. Grave ut banen til en dybde på 4 inches. Pack jord ned fast bruker en tung gjenstand, for eksempel en gammel fencepost. Det trenger ikke å være helt glatt, men du skal pakke ned områder spyling opp over resten av jord.

•Linje på utsiden av banen med styrene. Styret skal nivå med bakken. Bruk en gummihammer for å tappe styrene i jorden så de bo i stedet.

•Fyll milepælsymboler av veien med grov sand. Vær sikker på bruk grov sand og ikke byggmester sand, fordi grov sand komprimerer bedre. Prøve å balansere sanden så godt du kan med en rake og Kjør over det med en leveling bord.

•Lay pavers i din veien benytter det mønsteret du ønsker. Hvis du vil, kan du dele pavers med meiselformet murstein å få dem passe. Plasser legger tett mot hverandre og trykk dem inn i sanden med gummihammer.

•Kontroller periodisk for sikkerhets skyld pavers er nivå - bruk en nivå. Plass nivået på forskjellige vinkler veien skal nivå i alle retninger. Hvis noen utleggere stikker opp forårsaker veien å ikke være nivå, pund dem dypere ned i bakken med gummihammer.

•Fyll et lag med fin sand over pavers når du legger dem. Sand vil fylle i noen små hull mellom pavers. Bruk pensel til å spre sand over alle leddene og trykke ned fast for å sikre at alle ledd er fylt. Bruk en sopelime til å feie bort noen venstre over sand.