Hvordan legge til vann funksjoner til inngangen hagen

August 5

Hvordan legge til vann funksjoner til inngangen hagen

Vann funksjoner legge til atmosfæren av en hage og er spesielt innbydende ved hagen din. Du kan legge til en rekke vann funksjoner hagen din inngang som enkle planter fontener, vann en vegg eller en dam. Du kan kjøpe disse pre-laget eller gjøre dem selv med noen forsyninger fra din lokale landskapsarbeid butikk. Få besøkende til å oppleve underverkene i din hage med fontener som lindrer sansene eller som oppretter en innvirkning.

Instruksjoner

•Opprett symmetrisk vann funksjoner til inngangen hagen ved å legge til to stor planter fontener på hver side av hage gate. Du kan også la plantasjeeiere opprette inngangen ved å plassere dem overfor hverandre i begynnelsen av hagen din. For å gjøre en enkel planter fontene, kjøre den elektriske ledningen gjennom drenering åpning i plantasjeeiere. Tetningen rundt ledningen og åpningen med rørlegger er kitt, gjør plantasjeeiere vann tett. Legge til liten elv rock eller andre dekorative steiner i plantasjeeiere og fyll den med vann før du slår på fontenen.

•Kontroller en uttalelse for din hage inngang med vann en vegg som kan du gjøre fra plexiglass og river rock eller skifer. Lå plexiglass flat og dekke ene med steiner eller skifer flytende negler eller andre vanntett limet. Plasser en dekorativ, vann tett planter ved som et reservoar og spenne plexiglass mot hagen veggen. Legge til murstein eller river rock planter som en spenne og kjøre plast slangen fra fontenen pumpen til toppen av vann veggen. Fyll tanken med vann før du slår på pumpen.

•Legg en beroligende dam som en vann-funksjonen for hagen din inngang. Kjøpe en pre-formet plast dam rutefly, grave et hull som samsvarer med størrelsen og sett den i bakken. Kontroller at duken er nivå. Plasser store river rock rundt omkretsen, og sikkert til bakken av mørtel blanding. Legge koi, vannliljer og andre vann-planter for å skape en vann hage funksjon som er sikker på å behage.

Tips og advarsler

  • Solar fontenen pumper gjør et utmerket valg for din hage vann-funksjonen.
  • Begrave den elektriske ledningen for elektrisk fontenen pumper for både sikkerhet og estetiske grunner.