Hvordan legge til toalett avløp til en kloakk linje

October 4

Hvordan legge til toalett avløp til en kloakk linje

Kloakk linjer for toaletter start med en flens under toalettet. En flens er en pipe en flate, runde base i den ene enden med hull i det for skruer. Flensen er presset gjennom et hull i gulvet og festet til en 90-graders kopling. Koplingen er festet til en to-tommers diameter kloakken linjen. Denne kloakknett er deretter koblet til eksisterende kloakk linje (vanligvis tre eller fire inches i diameter) bruker en kopling med en to-tommers rør kommer ut på siden.

Instruksjoner

•Measure diameteren på flens røret og klippe et hull i gulvet litt større enn dette diameter; Kontroller at hullet er plassert på riktig sted etter at toalettet installasjonsinstruksjoner. Skyv flensen ned i hullet til flat foten hviler på gulvet. Spre akrylonitril butadien styren (ABS) lim på bunnen av flens røret og på utsiden av den mannlige enden av 90-graders albue. Skyv limt slutten av albueleddet i bunnen av flensen og hold den på plass i 30 sekunder.

•Vri den kvinnelige slutten av albuen felles slik at den står i eksisterende kloakken linjen (rør). Koble albueleddet til i eksisterende kloakken linjen ved å klippe nye 2-tommers kloakkrør og koble koblinger som kreves, fram i eksisterende kloakken linjen. Etter klipping gjennom nye kloakknett, alltid fjerne alle grader med en handelsmann kniv før liming. Husk også å lime både slutten av ny kloakk linjen og innsiden av koblingen før du kopler dem til hverandre. Når du kommer i eksisterende kloakken linjen, klippe linje (to parallelle kutt til koblingen med 2-tommers røret kommer ut av en side) og lim og installere koplingen til i eksisterende kloakken linjen. Nå lim og knytte den nye 2-tommers rør til nye koplingen.

•Skru flate bunnen av flensen til gulvet med 1 5/8-tommers galvanized skruen. Den nye kloakknett er fullført og toalettet er nå klar til å installere.

Tips og advarsler

  • Kloakkrør krever en gradering for avfall å reise ned. Sjekk med arbeidstillatelse office for nødvendige forløpningen i ditt område. Hvis den eksisterende kloakknett er mye lavere enn albueleddet, slipper du å bekymre deg for mye om dette problemet.
  • Alltid kontrollere de nødvendige diameter av kloakk rør med din lokale arbeidstillatelsen kontoret. 2-tommers kloakk rør brukes imidlertid vanligvis for toaletter.
  • Kloakk rørkoblinger komme rett, 30 - 45-, 60 og 90 graders vinkler for å hjelpe deg å installere din kloakken linjen.
  • Hvis du bruker PVC kloakkrør og ikke ABS pipe, må du først prime alle områdene som skal limes. Kontroller at primeren er tørr før du søker lim til primet områder.