Hvordan legge til tekstur med maling

November 24

Hvis du leter etter en måte å spice opp din rene vegger, er legge tekstur du vil male én måte å gjøre dette. I virkeligheten, men skal du bare legge illusjonen av tekstur. Kan variere, men forskjellig utseende kan oppnås ved å endre den samme grunnleggende ideen.

Instruksjoner

•Velg to farger for veggen. En er en base farge og andre bør være litt lettere enn først. Bringe hjem prøver fra oppussing butikker og se hvordan de ser ut med både naturlige og kunstige lyskilder hjemme på ulike tider av dagen.

•Apply grunning. Bruke en primer eller en andre eller tredje strøk om nødvendig. Grunning bør gjøres med samme kvalitet som det ville være hvis det skulle være bare maling farge. Tillate grunning tørke helt.

•Legg den teksturerte strøk med maling. Her er hvor du har en nesten endeløs rekke valg. Du kan bruke utvannet maling, maling med en annen overflate - som en glans maling over sateng, legge kornete tekstur å male, bruke den med en annen tekstur av roller, bruke den med en fille, bruke den med ulike typer svamper, maske av områdene til å lage linjer eller bruke med en tørr børste. Ofte ganger, kan mer enn én variant brukes.

•Experiment med teknikken til du får ønsket resultat. Korte streker, lange slag twirly stokes, blotting og tørke er alle forskjellige måter å gå om å sette tekstur på veggene.

Tips og advarsler

  • Se etter kits på oppussing butikken som har alt du trenger i én pakke.