Hvordan legge til skygge til en uteplass

May 18

Legge til skygge patio med vinranker. Mange er lettstelt og legge løvverk og blomster på terrassen til å opprette en naturlig effekt. Løvfellende valg som wisteria og trompet vine mister sine blader å la mer lys om vinteren. Andre vines, inkludert lidenskap blomst og ivy. holde sine blader året rundt. De fleste krever bare mindre beskjæring, gjødsel og vanning for å gi år med skygge. Start med godt etablerte planter å vokse du egen skygge løsning så fort som mulig.

Instruksjoner

•Measure terrassens lengde og bredde. For å gjøre denne solo, utvide båndet lengden på terrassen fra den ene til den andre. Lås tape og gå over til tape tips med ytterkanten av patio. Måle bredden. Noter av målinger.

•Decide om du vil grønn vinstokker eller blomstrende vinstokker og om du foretrekker forlater året rundt. Fordelen til løvfellende planter er at når de mister bladene på vinteren er sollys kan redusere vinter oppvarmingskostnader. Også forblir hjemme mer synlig i løpet av vinteren. Dette kan være en energisparing og sikkerhet fordel for hjemmet, men det innebærer feie opp de falne bladene.

•Shop for største vinrankene budsjettet tillater. Dette vil gi en rask start i skyggen prosjektet. Se målene og få litt skygge klut eller en eller to av reed gjerde skyggelegge terrassen til plantene vokser nok til å dekke terrassen.

•Plant vinrankene rundt terrassen. Bryte jord opp for minst en fot dypere enn størrelsen på roten ballen. Sett en vintreet hvert hjørne for en liten uteplass. For en større uteplass, satt i minst tre langs hver side. De vil spre seg som de vokser. Legge til mulch over røttene å beskytte dem mot varme.

•Legg skygge klut eller reed gjerdet på terrassen taket. Spre klut eller gjerde og vekt det med potteplanter, eller bruke en stifting gun for å holde det på plass. Du kan legge til flere de solfylte siden av strukturen hvis ønskelig.

Tips og advarsler

  • Hengende planter øke skyggen på uteplassen.
  • Bruke bærbare skjermer for å blokkere solen på terrassen under den varmeste delen av dagen.