Hvordan legge til personvern til en eksisterende skyveport

November 18

Skyveporter åpne lett, men de er ofte laget av smijern barer eller tre slats som ikke gir mye privatliv. Metoder for å legge til personvern, avhenger av den glidende mekanismen. Hvis porten lysbilder i en lomme, være personvern-screening materiale tynn nok til å passe i lommen uten å bli sittende fast i gate mekanismen. Du kan bruke tykkere screening på porter som skyve foran rundt gjerdet, siden de ikke har til å passe i lommen. Det er best å velge lett screening materialer som vinyl eller PVC, så de ikke legge for mye vekt eller understreke den glidende mekanismen.

Instruksjoner

•Measure høyden og bredden på porten mellom hver av jo tykkere støtter innlegg. Avhengig av din gate, disse innleggene kan bare være i endene, eller det kan være flere poster plassert langs porten.

•Skjære en gitter panel å passe målinger mellom støtte innlegg. Skjær et panel for hver inndeling mellom støtter hvis din gate har flere støtten innlegg. Bruk en sirkelsag med en fin-tooth blad for å glatte kutt i vinyl eller PVC gitter.

•Plasser gitteret paneler over porten så hvert panel hviler mellom støtten innlegg. Når plassert riktig, bør panelene ikke stikker utover innlegg, som lar porten fortsatt lysbildet fritt. Bruke plast zip-bånd midlertidig lagre paneler på plass på porten.

•Plasser et U-brakett over toppen skinnen på porten så skruehull på braketten sitte nær hjørnet av gitteret panelet. Borer et hull i gitteret for hver braketten bolt hull, og bolt braketten til gitteret med bolt og mutter. Installere en brakett på hvert hjørne av hvert gitter panel.

•Installer ekstra U-parentes over smijern innlegg som nødvendig å holde gitteret på plass sikkert - og forhindre den boblende eller bøyer seg utover. Mengden av hakeparenteser nødvendig, avhenger av størrelsen på panelet porten og gitter. Zip-båndene avskåret når gitteret er fast klammen på plass.

Tips og advarsler

  • Bruke beiset eller malt ark 1/4-tommers kryssfiner istedenfor en gitter panel, om ønskelig. Dette fungerer best for mindre porter, som tunge kryssfiner arkene kan legge mye vekt større portene.
  • Påfør ikke skade i smijern. Borehull kan resultere i rusten, som kan flekken personvern panelene og svekke jern. Bare bruk parentes for å koble personvern screening.