Hvordan legge til østersskjell jord

March 17

Hvordan legge til østersskjell jord

Østersskjell, som ren kalsiumkarbonat, fungerer godt som en jord endring fordi de øke pH-verdier ved å legge kalk og gjør jord avløpet bedre. Økt pH sukrer bitter jord, noe som gjør det mer gjestfrie for plantevekst. Se etter knust østersskjell på hjem senter eller barnehager; be om hjelp hvis du har problemer med å finne den. Andre produkter som gips inneholder ofte, østersskjell.

Instruksjoner

•Prepare jorda med en tiller sammen jord lagene og forberede området for planting.

•Test din jord med en jord test kit å bestemme jord pH. Avhengig av hva du ønsker å vokse i jord, må du endringer for å gjøre jord bedre egnet for planter.

•Arbeid østers skjell på toppen 4 til 6 inches jord med en kommisjon. Bruke mellom 4-6 lbs. av østers skall for hver 100 kvadrat fot av jord, eller følg produsentens instruksjoner. Huske på at kalk bare endringer pH hvor det utsettes til jord fordi det er uløselig i vann.

Tips og advarsler

  • Men du ikke trenger bruke hansker mens søknad østersskjell, kan du bruke en støvmaske og briller, spesielt når du arbeider med fine østers skall partikler.
  • Avhengig av område og lokale krav, østersskjell kan komme til et fint pulver eller er chunkier. Fine partikler arbeide raskere enn store grov partikler fordi de sprer mer og brytes ned raskere.