Hvordan legge til nye avløp avløp ved å binde to sammen

December 25

Hvordan legge til nye avløp avløp ved å binde to sammen

Binde to avløp sammen er nyttig når du legger til en andre vask. Duell avløp bruk en sentral P-trap som er koblet til begge avløp ved hjelp av en T-utrustning. Denne T-utrustning gir vann til avløp i begge sider av vasken og avslutter via en sentral pipe. Denne typen tilkobling krever noen verktøy, og kan installeres på nesten hvilken som helst kombinasjon av vasken størrelser og typer. Når fullført, dine to avløp knyttes sammen og fungere i harmoni.

Instruksjoner

•Locate drain spire under vasken. Stubben ut er hvor avløpet trakter vann til avfall røret.

•Plasser enden av rette rør på en P-trap på slutten av stubben ut. Skru mutteren rundt røret til komprimering ringen inne i røret holder tett. "U" i P-trap skal være vendt ned med åpningen mot taket.

•Plasser toppen av en T-montering på utsatte slutten av P-trap. Skru mutteren på T-montering urviseren inntil stramt. Den T-utrustning og P-trap er nå koblet.

•Plasser rett slutten av to 90-graders albuene i hver side av T-montering. Aktivere nøtter T-montering urviseren inntil stramt.

•Plasser eksponert endene av 90-graders albuene på utsatte stubben av vasken avløp. Slå nøtter på avløp klokkeretning for å låse dem i avløp systemet. De to vaskene er nå bundet sammen.