Hvordan legge til murstein kantene til et

November 22

Installere murstein kanting rundt en plen forbedrer sin appell og legger et personlig preg til plassen. Alternativet billig kanter transformerer ikke bare en vanlig plenen til en rett ut av en hagearbeid magasin, det tåler naturlige utendørs elementer i mange år uten utskifting. Metoden for å installere murstein kanter varierer, kan du legge en rad med murstein ende til ende uten mørtel, mager hver på en 45-graders vinkel mot hverandre eller installere murstein på en konkret fot med mørtel. Bruk murstein som blander med nærliggende designelementer for et godt balansert utseende.

Instruksjoner

•Spread pulverform kritt over området i plenen du kanten. Bruke trebord når sprinkling kritt for å sikre linjene er rett. Avgjør om du vil legge en enkeltrad murstein vannrett eller loddrett, eller to rader med vannrette murstein flush mot hverandre for en bredere.

•Measure det merkede området slik at du vet hvor mye kanter du trenger. Dele måling av lengden på bredden av en murstein (avhengig av hvordan du vil legge den), og Merk det slik at du vet hvor mange murstein du trenger for prosjektet.

•Excavate jord under kritt omrisset til en dybde på 6 tommer. For å forhindre ugress trenge inn i anlagte plass, holde grøft dybden mellom 4-6 tommer. Sjekk grøften med en snekker nivå å sikre det er nivå.

•Level og fast base og veggene i grøften for en sikker og selv murstein kanter. Tamp jorda i grøften med baksiden av en spade til firmaet, pund en lengde på 2-ganger-4 over det eller bruke en sabotasje.

•Spread 2 inches av grov sand eller grus over sokkelen å hjelpe avløp og gir et sikkert grunnlag for stablet murstein. Nivå toppen av det alvor eller sand med en sparkel.

•Plasser en murstein i hjørnet av grøften å fastsette skjemaets høyde. Ideelt sett bør den øverste 1/2 eller 3/4 tommers av murstein stikker fra rundt jorda for horisontalt rettet murstein og halv lengde for loddrett murstein. Løft murstein og legge til eller fjerne grus eller sand under justere grøft dybde, om nødvendig.

•Lavere første murstein over hjørne i grøften, skyve det lett så den utligner til stiftelsen materiale nedenfor. Plass andre og etterfølgende murstein flush mot hverandre før du arbeider deg rundt grøften. Skritt tilbake etter hver fem til seks murstein å sikre sine topper nivå med hverandre.