Hvordan legge til lys til en Cub Cadet traktor

February 11

Eldre versjoner av Cub Cadet traktorer kom ikke utstyrt med lys. På den tiden trenger en traktor ikke belysning fordi bønder ikke fungerte på kvelden. Etter hvert begynte Cub Cadet produksjon traktorer med frontlykter. Legge frontlyktene til en eldre traktor som ikke har pre-installert frontlykter er en oppgave som kan fullføres i ca en time. Pakkene er tilgjengelig for denne oppgaven, selv om hvis én ikke blir funnet, de fleste bilbransjen butikker bære enkeltdeler som kan oppnå samme resultat.

Instruksjoner

•Locate kan en vippebryter på traktoren. Denne plasseringen skal nærhet til sjåføren vanligvis et sted på dashbordet. Den må ha en klar bane til kjøre en ledning til batteriet.

•Installer vippebryter monteringsplaten traktorens. Dette bør være to skruer og en metallplate. Trykk metallplaten mot plasseringen der det er å være installert. Skru ut de to skruene gjennom to hullene i plate å feste det til dashbordet.

• Kjør ledningene fra veksle bytte til batteriet. Forlate ledninger henger fritt. Ikke koble dem.

•Strip en tomme av gummi belegget fra slutten av hver ledning utsette metall inni. Finn de fire portene på baksiden av bryteren, to negative og to positive. En negativ og en positiv port anses å være et sett. Ett sett er merket makt i og andre makten ut. Kraften sendes vippebryter, når bryteren er slått på det vil sende makt gjennom ut portene til lysene. Koble røde og svarte ledningene til makten i sett. Røde kabelen er positive ledningen og skal settes til positiv porten. Svart er den negative ledningen og skal settes inn i negative porten. Følg bestemte produksjon instruksjoner for å koble ledninger til port. Hver veksle varierer på hvordan ledninger er koblet sammen. De fleste settes gjennom et hull i et stykke metall stikker fra baksiden. Ledningen er så vridd tett rundt metall å holde det på plass.

•Locate en stilling foran på traktoren for lys. Dette bør være en posisjon som ikke har noe foran den. Hvis du bruker en plog eller andre vedlegg at er lys over det høyeste punktet plogen. Den beste plasseringen for dette er på panseret eller fender.

•Drill et hull gjennom hette eller fender der lyset skal installeres. Bruk samme størrelse litt som bolt på samlingen belysning. Dette bør defineres i bruksanvisningen.

•Sett bolten av belysning i hullet opprettet. Skru mutteren på baksiden av bolt. Plasser lyset å møte fra fronten av bilen. Kontroller at belysning lampen er sikre og stram.

• Kjør ledningene fra belysning lampen å veksle bytte. Skjule ledningene inne fender eller trim Cub Cadet traktoren og sikre at de er fra alle bevegelige deler.

•Strip en tomme av gummi belegget fra slutten av hver ledning å avsløre metall inni. Hvis to hodet lys blir installert. Koble rød, positive ledningen fra hvert lys ved å vri metall endene rundt hverandre. Gjenta med svart, negative ledningene. Fest den positive ledningen inn kraften ut positiv porten. Fest svart negative ledningen til kraften ut negative porten.

•Kople vippebryter å veksle monteringsplaten. De fleste bare snapper på plass.

•Løsne klemmen på batteriet terminal. Fjerne to inches av gummi fra hver wire å avsløre metall inni. Pakk det avdekkede metallet av rød, positive ledningen rundt positiv batteri innlegget. Erstatte batteriet terminal over batteri innlegget. Kontroller at det er stramt rundt innlegget. Gjenta med svart negative ledningen, på negative innlegget.

•Lokk med veksle bytte og sikre at strømmen er reiser til lysene og snu dem på. Veksleknappen bytte trekker strøm direkte fra batteriet. Traktoren trenger ikke å kjøre til makten lysene. Ikke slå lysene for lenge uten traktoren kjører eller det vil tappe batteriet, hindrer at bilen starte.

Tips og advarsler

  • Vippebryter og ledninger må hvis kjøpt separat matche wattstyrke, strømstyrke og måler lyset. Les spesifikasjonene nøye før du kjøper disse elementene. Feil størrelse amp på veksleknappen bytte kan føre til ta fyr eller ikke fungerer. Kjøpe en veksleknapp med en breaker så hvis strømstyrken er for høyt vil det automatisk slå den av.
  • Når du bruker to lys på en bryter sikre du doble av strømstyrken trekk å imøtekomme for både lys, eller bruke en separat bryter for hvert lys.