Hvordan legge til LED-lys

August 10

Å spare penger, eller å installere lys som vil vare i lang tid, er LED-lys en fint alternativ. De er dyrere å kjøpe; men kan disse pærene vare i tusenvis av timer eller mer, langt outstripping levetiden til glødepærer. De fungerer best for enten lokale aktivitet belysning for å gjøre strikking, lese eller matlaging, hvor fokusert lys er bedre. LED-pærer ikke diffus sitt lys inn i et rom så effektivt som andre pærer. Dette vil være en vurdering som du søker områder av hjemmet til å legge til LED lys eller erstatte eksisterende lamper.

Instruksjoner

•Ta en spasertur gjennom hjemmet. Finn hvor du kunne lønnsomt legge en LED-lys, eller erstatte en eksisterende pære med en effektiv LED-pære.

•Skriv ned wattstyrker av noen glødepærer du vil erstatte. Merk den ønskede effekten av hva en lyspære ville være for ekstra belysning.

•Få ny LED-pærer. Effekten likhet varierer. For pærer i 40-watts området handler det om en 10:1 ratio, slik en 4-watts LED lyspære fungerer. I området 75 watt eller over går forholdet ned til ca 7:1, så du trenger en 10 watt LED. Sjekk spesifikasjoner for LED pære å få riktig tilsvarende.

•Endre ut glødepærer med lysdioder.