Hvordan legge til klor til et lite basseng

April 30

Mindre bassenger, som oppblåsbare bassenger som du setter opp i bakgården for barn å spille, kan synes å presentere et ubetydelig nivå av fare, men uten å legge klor i vannet, du er fremme usikre vannforhold for barna. Vannet i små bassenger uten klor er en grobunn for bakterier, hudirritasjon og øre infeksjon. Selv om bassenget er liten, trenger den fortsatt å bli behandlet med klor til å rense, desinfisere og oksidere vannet.

Instruksjoner

•Measure utvalgsstørrelsen finner du mange av gallons av vann den vil holde. Hvis bassenget er rektangulært, måle bredden, lengden og dybden. Multiplisere lengde ved bredden av dybden med 7.9 (multiplikator for rektangulære bassenger) for å beregne hvor mange galle av vann den vil holde. For eksempel for en 10-fots lange basseng som er fire fot bred og Ben dypt, volumet av vann ville være 10 ganger 4 ganger 2 ganger 7.9, som kommer til 632 gallons av vann.

Måle en runde bassenget over midten. Ligningen for en 10-fots-diameter basseng som er Ben dypt ville være: 10 (fot bred) ganger 10 (fot lang) ganger 2 (fot dyp) ganger 5.9 (rundt bassenget multiplikatoren), som beregner til 1,120 gallons av vann.

•Fyll bassenget med vann. Ikke Tillat noen å bade før klor er lagt til bassenget.

•Fyll opp en bøtte med vann. Fortynne nok boraks eller annet klor produkt i bøtte med vann for å bringe klor i området, som er 2,0 til 3,0 deler per million (ppm). Bruke 2,8 ss. boraks, et 500 gallon basseng, mens 5,6 ss. borax.should om retten til et 1000-gallon basseng.

•Fyll utvannet boraks Løsningen rundt på sidene av bassenget, og ikke bare i ett hjørne.

•Test vannet med en klor strimmel. Dyppe stripen i vannet og sammenligne fargen på stripen til fargekart i kit. Indikatoren bør lese mellom 2.0 og 3.0 ppm.