Hvordan legge til isolasjon på omkretsen skive i en eksisterende

October 23

Isolasjon på omkretsen av en plate er et krav i de fleste bygning koder for fuktighet og temperatur. Hvis du ikke satte isolasjon ved din skive hell vil du måtte gå tilbake og legge isolasjon til omkretsen plate av eksisterende bygningen. På dette punktet er Hellen fylt igjen for å tillate oppføring av bygningen og legge isolasjon er arbeidsintensiv. Men med rettigheter triksene er det ikke så vanskelig å gjøre. Det er noen enkle trinn og retningslinjer du må følge for å få jobben gjort med bare et minimum av ekstra bryderi.

Instruksjoner

•Dig ut omkretsen av plate til dybden angitt i bygningen koden. Isolasjon er vanligvis nødvendig fra 6" under toppen av plate til en dybde dvs 2" under største dybden på frost linje for ditt geografiske område. Dette betyr at når bygningen koden refererer til isolerende omkretsen av plate er de blant annet fot og fot veggen som støtter skive. Hvis du ikke vet dybden av din frost en god tommelfingerregel er å kjøre din isolasjon fra toppen av din fotfeste opptil 6" under toppen av plate. De 6" kan stå bare for arkitektoniske og landskapsarbeid.

•Fargeringer alle resterende skitt på utsiden av SKIVE (og fot).

•Skjære din polystyren isolasjon i biter til dybden av isolasjon du trenger og legge dem ut langs perimeteren til plate så de er i lett nå.

•Apply konstruksjon lim til side av isolasjon bruke en bred squiggle type (som en sinusbølge). Du trenger ikke bruke mye. Sette brettet mot grunnlaget og trykk på plass, holde den for omtrent et minutt og deretter måke smuss mot styret å låse det i.

•Shovel nok skitt inn i rommet du gravd fylle den og dekke isolasjonen helt.

Tips og advarsler

  • Når kutte isolasjonen, resultat det med boksen kniven og deretter bare bøye tettingen. Stivhet av styret vil tillate det å fest hvor du gjorde kuttet og spare en betydelig mengde tid.
  • Polystyren er ikke bare ekstremt brannfarlig, men avgir svært giftig røyk ved brenning. Kontroller at alle varme arbeider er fullført før du installerer isolasjon på omkretsen av plate av en eksisterende bygg.