Hvordan legge til isolasjon & kryssfiner til et tak

January 26

Legge isolasjon og et kryssfiner tak til nakne taket er en typisk oppussing prosjektet for kjelleren eller loftet. Det er mange faktorer å vurdere fysiske styrke er krevde å installere kryssfiner arkene. Hvis du har en hjelper vil prosessen gå mye jevnere enn hvis du arbeide alene. Det vil ta en helg eller mer av din tid uten hjelp.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på taket og finne ut hvor mange styrene vil jevnt passer på taket plass. Det er viktig å kutte styrene i like lengder og bredder slik at de passer ordentlig i taket.

•Sett på en støv maske og gummi hansker over lang shirt. Installere et lag med isolasjon ved å trykke unrolled arkene mellom taket bjelke styrene. Dekk hele taket på denne måten.

•Få en linje hver kryssfiner ark med en blyant og gips hersker hver 16 inches langs bredden av styrene. Dette viser plasseringen til din bjelkene og forteller deg hvor du skal plassere dine skruer og bore.

•Hold kryssfiner styrene til taket bjelkene (har en hjelper hjelpe deg i dette trinnet). Kjøre en 3-tommers tre skruen til styret og til taket bjelke med linjene du merket som en guide. Plass skruen på linjen hver gang. Kjøre minst tre skruer eller som trengs for å sikkert holde styret på plass. Fortsett denne prosessen til du har dekket hele taket med kryssfiner.

Tips og advarsler

  • Bruke taktekking styret, chip bord (laget av flis) eller interiør kryssfiner for å dekke din tak isolasjon. Gips er også et alternativ å vurdere i stedet for kryssfiner.