Hvordan legge til insektmiddel til en flekk for snekker bier

August 20

Hvordan legge til insektmiddel til en flekk for snekker bier

Snekker bier gi ditt hjem en til to slag. Voksen bee burrows dypt inn tre hjemme og legger hundrevis av egg. Som mange arter av dyr tilbake snekker bee til sitt fødested å legge egg, med andre ord, ditt hjem. Andre slag kommer når hakkespetter peck inn disse hulene for en matbit av snekker bee larver. Bruk av insektmiddel på en tre flekken vil drepe bier allerede finnes og senere vil drepe eventuelle insekter som går på overflaten av tre.

Instruksjoner

Eliminere eksisterende reir

•Kontroller hjem for gravde seg hull som kan inneholde snekker bee larver. Mens flekken vil drepe alle insekter som kommer i kontakt med det, vil du sikre alle eksisterende reir er ødelagt. Spray en liberal beløpet av WD-40 i hullet før den begynner å boble. WD-40 vil drepe alle eksisterende larver og vil pelsen voksne og gjør det vanskelig for dem å fly.

•Plugg hullet med et lite stykke aluminiumsfolie rullet inn i en ball og stappet inn i hullet så dypt som mulig.

•Caulk over hullet. Gjenta denne fremgangsmåten for hvert hull du finner.

Velge og bruke insektmiddel

•Velg riktig insektmiddel produktet. Noen fungerer bedre med olje flekker, maling og andre fungerer bedre med vannbasert flekker og maling. Ikke Velg flekken basert på insektmiddel additiv begrensninger; flekken er hva er å holde hjemmet ditt ser flott. Olje flekker er mer holdbare, krever mindre vedlikehold og er mer motstandsdyktig mot været. På den annen side, tillate vann-basert flekker luft både inn og ut av malte overflaten slik at malingen ikke fange vann og forfall. De har også opprettholde kvaliteten på farge lenger.

•Mix en pint av et produkt som NBS 30 eller CPF-2D for en 5-gallon bøtte med flekk for olje flekker. Hvis du søker flere strøk av flekken hjem, bruke NBS 30 eller CPF-2D bare i siste belegg. Bruke blanding på utsiden av huset med børster, rull eller en sprøyte. Bruke selv de minste områdene og pels sjenerøst. Insektmiddel vil ha en merkbar citronella lukte den for et par uker; det lukten jager bort snekker bier. Ikke la den insektmiddel stå blandet med flekken i lengre tid. Mens ikke påvirkes flekken, mister insektmiddel effektiviteten i våt flekken.

•Mix en 8 oz. flaske Bug Juice eller et lignende produkt i din vannbasert flekken. Gjelde sjenerøst hjem med en sprøyta eller en pensel. Bug Juice er en kontakt insektmiddel laget av deltamethryn som absorberes gjennom bee's Ben som det går over overflaten på farget veggene. Hvis huset blir dekket med støv og pollen, kan dette redusere effektiviteten av Bug Juice som bier går på at smuss og ikke behandlet overflater. Bug Juice varer livet flekken så lenge området holdes rene.

Tips og advarsler

  • Hvis hjemmet er en livline forhånd logg hjem, anbefaler selskapet ikke bruk NBS 30 som det kan føre ujevnheter i overflaten av tre produkter brukes i produksjon. Det anbefaler et vannbasert flekken og Bug Juice.
  • Både olje-basert og vannbasert flekker er brannfarlig; ikke bruk rundt antent tobakksprodukter eller åpne flammer.