Hvordan legge til fyll skitt rundt en moden treet

June 15

Hvordan legge til fyll skitt rundt en moden treet

Når plante et tre i en ny plassering, må du ta vare slik at anlegget vil bli satt i jord som komprimeres bare mildt slik at luft og fuktighet kan enkelt nå rotsystem. Likevel, treet må stå oppreist, så jorda må komprimeres nok. Det er viktig å finne den riktige balansen mellom lufting av jord og støtte for treet.

Instruksjoner

Planting treet

•Dig et hull for treet med spisse spade. Plasser skitt som fjernes på noen gamle aviser eller en plast presenning og deretter skille alle steiner og store objekter fra jorden. Kontroller at hullet du grave litt dypere og mye bredere enn ballen på jorden som ligger nederst i treet.

•Unwrap lerretet som dekker ballen på jorden som omgir rotsystemet av treet. Gjør dette nøye, sørge for at du ikke banke løs noen av skitt, som omgir og beskytter rotsystem. På dette punktet må en annen person til å holde treet, og hvis treet er virkelig stor da et stykke av maskiner kan være nødvendig å sette treet på plass. Pass på at du har all hjelp kø før du begynner å plassere treet.

•Hold treet i hullet slik at toppen av root-systemet er på nivå med bakken. Gjøre det beste anslaget at du kan om hvor stor avstand det er mellom bunnen av hullet og treet.

•Trekk treet ut av hullet og spade sted noen løs jord rett under stedet hvor treet vil sitte. Bygge jord opp til et punkt der du tror treet vil bli støttet akkurat nok slik rotsystem fortsatt undergrunnen. Deretter Legg et par inches av løs jord å kompensere for utligning.

•Sett treet tilbake i hullet og over puten av skitt. Sjekk den fakkelen av treet, som oppstår ved foten av stammen, rett ovenfor punktet hvor røttene begynne. Denne refleks, skal der stammen kurver utover, være ligger rett ved bakken slik at fakkelen er utsatt. Nå er du klar til å begynne å fylle skitt rundt treet.

•Plasser skitt i hullet én shovelful om gangen. Forsiktig legge smusset rundt ytterkanten av treet og lett trykk på fersk plassert jord med poenget med spade fjerne eventuelle luftlommer. Fortsett sakte på denne måten til plass rundt treet er fylt og godt pakket, men ikke kompakt, så la litt ekstra på toppen. Under denne delen av aktiviteten gjør at treet står rett og oppreist.

•Et treet sakte med hageslange og pai plate. Angi vannslangen i hagen i pai tinn og slå vann på så vannet bare drypper over kanten av platen. La vanne fortsette hele dagen for de første dagene, spesielt hvis treet er stort.

Tips og advarsler

  • Våren er den beste tiden av året for transplanting trær.
  • Når treet er plantet, kan en innsats brukes på hver side av treet (ca 12 inches unna). Tie treet til hver innsats å sikre stabilitet.
  • Prøver å plante et stort tre med synlige røtter er en lang skudd for et vellykket resultat.