Hvordan legge til fortauskant appell til en liten verandaen taket

February 16

Hvordan legge til fortauskant appell til en liten verandaen taket

Panikk spiller ingen rolle så mye hjemme du skal leve i hele ditt liv; men det betyr når du er i markedet for å selge hjemmet ditt. Selv om du planlegger å bo i ditt hjem for mange år framover, kan du kle opp din hjem å trekke oppmerksomhet og beundrende ser fra naboer og forbipasserende. Panikk er ikke bare for landskapsarbeid, hus maling og verandaer; Du kan også legge til panikk på taket av en liten veranda på flere forskjellige måter.

Instruksjoner

•Bruk sterke kroker metall å henge blomst kurver fra verandaen takskjegget. Du trenger en drill og en borekronen for denne prosessen og må bruke en borekrone som tilsvarer metall kroker du installerer. Jevne mellomrom kroker for å gi plass for blomster eller bregner i kurver å henge over sidene av kurver uten å berøre; Vurder å plassere en hengende kurven mellom hvert sett trammen posts.

•Plasser bregner eller senkede blomster i hengende kurver. Eventuelt kan du kjøpe pre potted hengende kurver eller resirkulere gamle. Bregner og petunias er vanligvis plassert i hengende kurver, selv om du kan henge en potteplante blomst eller plante av ditt valg i kurver.

•Hang en eller to wind chimes fra takskjegget av veranda samt å opprette panikk som ikke bare visuelle, men også musikalsk. Du kan lage din egen vindklokker eller kjøpe fabrikk-laget ringetoner. Sterke farger eller farger som passer ditt hjem vil tiltrekke mest oppmerksomhet til skiområdet veranda.

•Monter en metall barn stjerne på toppen av våpenhuset tak for panikk. Dette gjør må du velge en metall barn stjerne i ditt valg av farge, størrelse og montere stykket med inkludert maskinvare eller noen spiker og skruer.

Tips og advarsler

  • I stedet for et metall barn stjerne på foran toppen av en liten veranda taket, kan du vurdere å plassere et metall brev som samsvarer med den første bokstaven i familiene deres etternavn.
  • Andre ideer til panikk en liten veranda taket inkluderer maleri tilbud langs veranda eave og fuglekasser og matere.