Hvordan legge til et lys på loftet

December 26

Selv om du ikke lagre elementer eller opprette boareal på loftet, trenger du et lys i dette området. Det er viktig å regelmessig sjekk taket interiør og loftet for regn lekkasje eller å inspisere for fugler eller andre dyr som bor der. Et lys viser deg hvis dyr bygger reir rundt elektriske ledninger. Du må for eksempel kanskje nail ledninger over louvered åpninger på endene av din hjem å holde dyrene. Et lys på loftet kan gjøre det enklere å bygge en trapp på loftet eller vurdere plass for lagring.

Instruksjoner

•Åpne tilgang til loftet og installere kryssfiner styrene for en turområde. Kutte disse styrene i 2-fots-bredformat deler, så elektrikeren kan flytte rundt et stort område. Spiker dem til din sperrene. Du kanskje ikke ønsker å installere gulv på loftet, men din elektriker må støtte gulv. Leie en elektriker som er godt bevandret på elektrisk koder i ditt område. Ringe lokale myndigheter, og få tillatelse for arbeidet, hvis nødvendig.

Kjøp et innslag som du vil installere minst 6 fot av loftet gulvet. Gulvet betraktes toppen av gulv bjelkene. Hvis du får en A-frame stigen til loftet, har lyset installert så høyt som mulig på den sentrale peak. Kjøpe et solid utendørs kvalitet innslag som kan overleve mulig regn lekkasje. Kjøp et lys med en cover formet med brede bunn. Dette vil gi lysstrålen en bred base for skinner ut i alle retninger.

•Kontroller ut ledningene på loftet området å definere hvor å skjøte ledninger for lys kampen. Bare en lisensiert elektriker kan vurdere en akseptabel skjøt for skjøting. I noen tilfeller hvor du kan finne noe akseptabelt skjøting punkt, må du kjøre ledninger helt fra boksen breaker og oppover veggene på loftet.

•Sikker lyset en fjernlys loftssuiter med passende metall beslag. Installere en lyse pære. Installere en lysbryter ved loftet tilgang døren eller Luke og male dekselet med fluorescerende paint. Dette vil gjøre overgangen enklere å finne i en hast. Hvis det er en nærliggende sideveggen på rommet under loftet døren, kjøre ledninger for bryteren veggen til denne veggen. Slå på lyset før du klatre inn i loftet rommet.

Tips og advarsler

  • Ikke kjøre en spinkel lys i et loft som du henger midlertidig. Mange mennesker har hengt utvidelser ledninger rundt loft og kjellere for lysarmaturer og fanget sine hjem i brann. Hvis mus eller andre små dyr kommer inn på loftet, kanskje de chew eksponert ledningene. Fuglene bringe høy hauger av hekkende materialer i rafter områder er en brannfare rundt ledningsnett også. Kjøre ledninger til ditt lys innslag i loftet gjennom fleksibel kanal å beskytte den.