Hvordan legge til et e-spor til en inngangsdør

November 3

Hvordan legge til et e-spor til en inngangsdør

En post-sporet er en innrammet åpning installert i den nedre delen av en dør. Det gjør postbudet levere e-post direkte til hjemmet ditt, og er et populært alternativ til veggmontert mall bokser. MAILSLOTS er ofte sikrere enn veggmontert enheter og dermed bidrar til å beskytte personvernet til hjemmet innbyggere. Hvis eksisterende døren ikke har et e-spor, kan du legge en ny enhet i bare noen få timer bruker enkle verktøy og teknikker.

Instruksjoner

•Determine hvilken størrelse e spor du trenger. Hvis du ofte mottar store mengder e-post eller magasiner og kataloger, velger du en større e slot enhet. Det er også viktig å velge en finish du nyte. Kontroller mål på post sporet samsvarer med eller utfyller eksisterende dør og maskinvare.

•Measure hvor tykk døren er. De fleste boliger dører er enten 1-3/8 eller 1-3/4 tommers tykke. Kontroller mail sporet du er utformet for å passe på døren.

•Fjern posten spor fra emballasjen og se etter en papir-mal. Denne malen vil vise deg hvor å installere e sporet, og også hvor bolter og skruer skal installeres. Tape malen til døren i stedet der du vil installere din e-spor.

•Drill hull på hver av de fire hjørnene av post sporet basert på malen. Disse hullene vil markere hjørnene av utsparingen i døren, og hjelper deg som du gjør kutt med sagen.

•Skjære en åpning i døren med en stikksag. Bruk stikksag for å klippe åpningen av sporet basert på plasseringen på malen. Pass størrelse åpningen riktig, og sakte for å unngå skader eller feil.

• Pre-boret hull for skruer eller bolter som vist på malen. Når pre boring, bruke en borekrone som er én størrelse mindre enn skruene du vil bruke til å installere e sporet.

•La både innvendig og utvendig trim biter i sporet. Hvis det er en koble ermet skal tilpasses mellom de to trim stykker, skyv denne ermet på plass før du kobler trim.

•Legg skruene i hvert hjørne av post sporet å feste det til døren. Bruke festene leveres med enheten for å sikre de beste resultatene.