Hvordan legge til et avløp til en Stock Tank

September 8

Hvordan legge til et avløp til en Stock Tank

En stor stock tank kan være nyttig i hagen eller en gården. Fylt med vann, fungerer det som en vanning gjennom for husdyr eller en tank for å øke koi, tilapia eller andre store fisk. Men på et tidspunkt trenger du å tømme tanken for rengjøring. Siden de fleste store lager tanker holder 100 gallon eller flere av vann, gjør en avløp tømme tanken mye lettere enn pressing det eller dumping vann overalt. En av de enkleste avløp å installere og bruke er en utendørs slangen bib trykk som en slange kan knyttes til for å kontrollere vannstrømmen. Det ligner en stor belastning på et regn fat. Installere avløpet før fylle tanken med vann.

Instruksjoner

•Drill 3/4-tommers hull i siden av lager tanken med en drill og hull så, plasseres ca 1 til 2 inches over bunnen.

•Start en slange bib tappekran med 3/4-tommers mannlige tilkobling med klokken inn i hullet til tråden hull for enklere installasjon. Fjern kranen fra hullet ved å dreie det mot klokken.

•Wrap tråder av den mannlige enden av kranen og trådene av den kvinnelige coupler med ett lag av teflon tape. Bruke silikon lakk til kranen trådene og områdene der kranen møter utsiden av akvariet.

•Thread kranen inn i hull av tanken til kranen ligger tett mot utsiden av akvariet. Tre kvinnelige paret trygt på den mannlige kontakten inne akvariet.

•Tørk av eventuelle overskytende silikon fugemasse. La det tørke.

•Fyll tanken med vann over avløpet å teste lekkasjer, noe som gjør at kranen er i den lukkede eller off. Slå kranen åpne eller posisjon når du er klar å tømme tanken.