Hvordan legge til en vannlinjen til en annen

December 23

Hvordan legge til en vannlinjen til en annen

Vannledninger må kobles under en vask å installere en ny tappekran eller oppvaskmaskin. Vannforsyning linjene er laget av fleksibel plast og har gjengede koblinger i begge ender. Hver innslag og linje i vannet systemet har en standard kontakt som passer til de andre. Det er ikke noe skremmende om tilstøtende disse linjene i vann-systemer. Koble vannledninger deg og lagre høy arbeidskraft avgifter en rørlegger ville belaste.

Instruksjoner

•Thread kvinnelige slutten kontakten fra en vannlinjen rundt mannlige enden kontakten til en annen. Stram som fast som mulig for hånd.

•Sett en skiftenøkkel på Sekskantet kontakt omslaget en vannforsyning linjer. Sette en andre skiftenøkkel rundt kontakten til tilstøtende linjen.

•Stram to kontakt ermene sammen med begge hender å slå av skiftenøkler i motsatte retninger. Gjøre 1/4 til 1/2 omdreining med skiftenøkler å unngå stramme kontaktene for godt. Bli med montering på den åpne enden av vann en tappekran pipe-kontakt eller en annen vannlinjen avhengig av avløp prosjektet.

Tips og advarsler

  • Kall en kvalifisert rørlegger for jobber med stive kobber rør. Prosessen med tilstøtende disse vannrør er betydelig mer involvert og krever spesialutstyr.