Hvordan legge til en skapet stangen

May 15

Hvordan legge til en skapet stangen

Skap er nyttige. De lar deg skjule klær og ting bak en lukket dør eller gardin mens resten av rommet ser ryddig og organisert. Men kan du finne at du har bare én skapet stangen og trenger en annen, eller kanskje du ikke engang trenger en skapet stangen i skapet på alle. Den gode nyheten er at du kan legge til en skapet stangen i skapet og organisere til din hjertens lyst.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren en høyde for din skapet stangen. Holde opp det lengste elementet du ønsker å henge over gulvet. Ta hensyn til om du ønsker å ha sko eller hyller under din klær. Bruke en blyant merke veggen på stangen høyden.

•Examine skapplass å avgjøre hvis du ønsker å installere en andre skapet stangen under først. Opprette høyden for første stangen høyere enn du vanligvis plassere det men lav nok der du kan fortsatt nå den. Lage et merke på veggen og få topp stangen. Hold opp en skjorte eller jakke på det høyden, og gjøre en annen merke på veggen om to til fire inches under skjorte. Holde et element av klær på dette andre merke å sikre at det ikke vil berører gulvet. Juster begge merkene på veggen oppover hvis nødvendig.

•Bruk et målebånd å fastslå den eksakte høyden av mark eller merkene du laget i trinn 1 og 2. Overføre disse merkene til den andre siden av skapet. Hvis merket du gjorde på 5 fot, for eksempel bruke et målebånd å måle opp 5 fot fra gulvet på den andre veggen og lage et merke. Gjenta dette trinnet hvis du vil ha to skap stenger, en under den andre.

•Measure over skapet for å bestemme lengden på skapet stangen. Kjøpe en skapet stangen eller stenger som lengde eller teleskopisk stenger som kan passe nesten enhver bredde skapet. Hvis du velger å gå med en teleskopisk stang, kjøpe en dowel eller plugger som passer inne i stangen. Klipp av dowel med en så før det er 1/4 tomme kortere enn bredden av skapet.

•Plasser en av kontaktene som holder skapet stangen så det er over ett av merkene. Det spiller ingen rolle hvilken. Bruk en skrutrekker eller en skrue pistol til å sikre den til veggen med skruene. Passe stangen kontakten. Hvis du valgte å bruke teleskopisk stangen, skli av dowel inne stangen og passe andre kontakten over enden av stangen.

•Kontroller plasseringen av stangen med nivå. Når du er sikker det er nivå, skru den andre kontakten til veggen. Hvis du installerer to stenger, gjentar du prosessen med andre stangen.