Hvordan legge til en Ridge ventil

December 1

Legge til en ridge vent til et hus gir flere fordeler, med de største var en reduksjon i kjøling regninger og mer behagelig temperatur inne i hjemmet. Siden vents at varm luft fra loftet å flykte, fungerer de som en passiv kjølesystemet. Kjøligere temperaturer på loftet føre kjøligere temperaturer i rom under loftet og forlenge levetiden til at Helvetesild ved å holde undersiden av dem kjøligere. Kjøligere loftet betyr også at ting lagret på loftet er ikke underlagt ekstrem varme, bidra til å bevare dem bedre.

Instruksjoner

•Fjern ryggen cap singel fra toppen eller ryggen, av taket bruke en hammer og spiker avtrekker.

•Lokk som kan klikkes en chalkline parallelt med ryggen, 3/4 tommers fra ryggen på begge sider av ryggen. Stopp linjene 8 inches fra hver ende av ryggen.

•Skjære langs linjene fra en ende til den andre på begge sider av ryggen og Fjern de trykte lunter av tre som forblir mellom utklippslinjene og toppen av taket. Angi dybden på sagblad knapt kutte gjennom Helvetesild og kryssfiner for ikke å skade sperrene.

•Nail nye ridge cap Helvetesild i begynner på slutten av hver side av ryggen og jobbe deg. Stopp når den første full singel 8-tommers merket. Klipp ut i midten av noen Helvetesild som dekker sporet opprettet ved å fjerne veden i trinn 3.

•Installer ryggen lufthull starter 6 inches fra den ene enden av toppen og fortsette til den andre siden av fjellet, stopper 6 inches sjenert av den andre enden. Spiker gjennom toppen av ridge ventilen i kryssfiner.

•Starting i en ende av ridge ventilen, installere ridge cap Helvetesild over ridge ventilen. Helvetesild bør dekke ventilen og bli naglet gjennom lufthull inn kryssfiner. For de fleste ridge cap helvetesild, neglene dekkes av neste singel, men for den siste singel installert, neglene vil være synlig, så forsegle dem med en skvett av taktekking tjære.

Tips og advarsler

  • Bruk en billig sagblad for å skjære gjennom Helvetesild og kryssfiner, som denne jobben vil trolig ødelegge bladet.