Hvordan legge til en port til en stokkade gjerde

March 4

Hvordan legge til en port til en stokkade gjerde

Stokkade fekting har eksistert i tusener av år. En rekke innlegg, eller omtrent kuttet logger, ble drevet i bakken ved siden å avvise inntrengere. I dagens verden trenger du sannsynligvis ikke den slags beskyttelse. Men en stokkade gjerde kan forvandle et verksted eller hagen til en ting av rustikk skjønnhet. En dør eller gate til stokkade fekting bør gjøres etter gjerdet er fullført. Når gjerdet er opp, kan du ramme gate med enkel støtter, legge hengsler og din kutt.

Instruksjoner

•Hold en behandlet 42-tommers styret mot stokkade gjerdet slik at begge ender av det er 12 inches av bakken.

•Stasjon 3-tommers galvanisert skruer gjennom styret med en Phillips litt på din bore å feste det til gjerdet. Plass to skruene i alle innlegg av stokkade å fullføre installasjonen av styret.

•Plasser et behandlet 12-tommers bord ved siden av først slik at de berører ende til ende. Sikre den til stokkade gjerdet etter mønster av galvanisert skruer og treffer hvert innlegg i gjerdet.

•Monter andre sett med brett 5 fot 6 fot over først. Sikre styrene til gjerdet med galvanisert skruer. Monter en galvanisert hengsel slik at den kobler toppen to styrene og en annen hengsel koble det laveste paret.

•Skjære gjennom stokkade gjerdet 8 inches over toppen styret. Skjær en linje helt fra den ene enden av lang styret til den andre. Stopp din kutt på hengslene. Kuttet en annen linje 8 inches under nederst styret å gi gate klaringsvinkelen til å svinge åpne.

•Bruk galvanized skruen montere halvparten av en gate låsen i midten av porten din på siden på motsatt side hengslene. Montere den resterende halvdelen av låsen på tilstøtende gjerdestolpen å fullføre installasjonen.

Tips og advarsler

  • Arbeid vernehansker og vernebriller bør brukes når du arbeider med hånd og makt verktøy.