Hvordan legge til en Light Fixture eksisterende ledningsnett

August 26

Rewiring hjemme for ny belysning er noe bare en profesjonell elektrisk gjør. Men hvis din eksisterende ledningsnett arbeider fin, og du ønsker en ny light fixture i stedet for en som allerede finnes i krets, som er et prosjekt som en kompetent gjør-det-yourselfer kan påta seg. Sørg for at du klippe makt til høyre lampen (teste det med en frisk pære), og få av en base som er like stort eller større enn den gamle, så du slipper å retusjere overflaten maling rundt.

Instruksjoner

Slå av strømmen til eksisterende taket elektrisk lampen på den viktigste effektbryter boksen. Sett opp din gardintrapp under kampen.

•Fjern skruene som holder den eksisterende festeanordningen til taket. Lavere kampen nok å avsløre ledningen tilkoblinger bak. Koble ledningene lyset fra ledningene som kommer ut av boksen elektrisk ved å skru ut ledningen nøtter. Festeanordningen helt. Du bør ha en fullt eksponert tak elektriske boks med en svart wire, en hvit ledning og en kobber wire hengende fra den.

•Finn monteringsplaten som fulgte med din nye lys innslag. Det vil være en flat stykke metall, enten en disk eller et rektangel, med screwholes i den. Knytte til elektriske boksen med skruene som fulgte med den. Kabelendene i boksen elektrisk bør bli hengende ned forbi monteringsplaten, enten gå rundt eller gjennom et stort hull i platen.

•Twist slutten av nakne kobber grout kabelen fra boksen grønne skruen på monteringsplaten. Skru.

•Hold opp den nye innslag. Koble den svarte ledningen fra boksen til svarte ledningen fra kampen ved å vri en wire mutter over begge sammen. Gjenta for de hvite ledningene.

•Trykk lys kampen til monteringsplaten, tucking ledninger i boksen elektrisk som du gjør. Sett festeanordningen til monteringsplaten med skruene. Gjenopprette elektrisitet.