Hvordan legge til en krets til en sikring blokk

January 1

Når du forbedre eller endre hjemme, kan du legge til en annen krets eller uttaket ditt hjem strømforsyning nettverket. Legge til en krets, krever imidlertid endre viktigste sikring blokken, som kan være skremmende for amatør elektrikeren. Gitt den store mengden av elektrisk strøm til og fra denne, kan det faktisk utgjør en trussel mot incautious tukling. Med riktige forberedelser og instruksjon, legge en krets boksen er enkel og ikke mer farlig enn å slå på en lampe.

Instruksjoner

•Shut ned makt til å sikringsskapet. Skru strømbryteren i boksen til "Off". Bryteren er vanligvis store, øverst i boksen panelet og tydelig merket som viktigste breaker. Når, sikre strømmen er av. ved å forsøke å slå lyset på i området som boksen kontrollerer.

Slå på lommelykten, og hold den mellom skulder og nakke å frigjøre hendene.

•Fjern frontpanelet fra boksen ved å fjerne skruene i hjørnene med skrutrekkeren.

•Locate et ubrukt portrom å boksen og slå det ut med skrutrekker og hammer. Sett inn og sikre en kabelkontakt i denne åpningen, skru den på plass.

•Sett den nye banen wire gjennom kontakten, og trekke nok wire gjennom åpningen slik at slutten av ledningen kan nå et tomt spor i panelet uten å berøre sikringer. Sikker denne lengden på kabelen på plass ved å stramme kabel koblingens klemme med skrutrekkeren. Trykk ledningen langs siden av boksen fører til slutt til tom sikring sporet.

•Strip endene av ledningen med wire strippere, fjerne 1/4 tommers isolasjon på slutten av hver av kabler i ledningen. Bruke måleren på siden av strippere for å bestemme riktige sporet til å strippe kablene.

•Sett den nøytrale bussterminalen på to-polet breaker, å sikre det på plass med skrutrekkeren hvite kabelen. Makt, nøytral og bakken terminalene er tydelig merket på breaker, så sjekk breaker kobler ledningene. Den svarte tråden kobles til makten terminal, og den grønne eller uisolert tråden kobles til bakken terminal. Hvis din breaker har ingen bakken terminal, er det greit å sikre green/uisolert ledningen til nøytrale terminalen sammen med den hvite ledningen.

•Sørg breaker med et tomt spor på boksen, og sett sakte den på plass. Du skal høre det snapper på plass, og justeringen skulle være parallell andre breakers.

•Locate sporet på boksens luken som tilsvarer breaker du rettferdig installert, og pop ut sporet med skrutrekker og hammer. Inspisere breakers tett for løse ledninger før du erstatte panelet med skrutrekkeren. Slå tilbake på.

Tips og advarsler

  • Selv om litt dyrere, wire strippere produsert spesielt for stripping 110-volts elektrisk ledningene finnes.