Hvordan legge til en krets til en elektrisk Panel

June 26

Når huseiere vil utføre sine egne oppussing eller remodeling, det kan komme et punkt når de trenger ekstra kretser installert for å håndtere økt effekt-bruk av det nye rommet. Dette er en av de vanskeligere elektriske jobbene for huseiere fordi de vil arbeide med et "levende" elektriske panel. Men hvis du tar deg tid, respektere strøm og bruke riktig utstyr, vil du ikke ha et problem. Her er hvordan du legger til en ny krets en elektriske panel.

Instruksjoner

•Fjern panelet dekker. Avhengig av produsenten er det vanligvis fire skruene som fester den til boksen panelet. Luken kan være tung, så har noen du det kan definitivt hjelpe hindre en Skyvedeksel fra tar av tærne!

•Kontroller interiøret elektriske panelet. Nå får ikke for tett - Husk - elektriske panelet er fortsatt HOT! Se om det er noen kretsbrytere som ikke har en kabel koblet til dem.. Hvis du har en tilgjengelig breaker, deretter kan du bruke det, men hvis det er ingen tilgjengelig, så du må kjøpe en ny. Bare sørg for å kjøpe riktig merke breaker for elektriske panelet. For eksempel Square D breakers Square D panelet bokser.

•Nå kommer tiden for deg å kjøre din ny krets fra elektriske panelet hvor kretsen vil bli plassert. Koble ikke til panelet ennå. Av sikkerhetsgrunner erstatte panelet forsiden til du er klar til å arbeide i panelet.

•Start på slutten plassering og jobb deg tilbake til panelet. Hvis det er lettere å kjøre den elektriske ledningen fra panelet til det endelige målet, som er greit, bare gjøre installasjonen fra den endelige plasseringen, deretter tilbake. Betydning, ferdig installere beholdere, brytere og lys på slutten sted først, deretter hodet tilbake til elektriske panelet.

•Nå at du er klar til å legge til linjen i panelet, Fjern dekselet igjen. Finn de viktigste breaker i elektriske panelet. Det er vanligvis plassert øverst i panelet, eller hvis du arbeider i en sub-panel, deretter vil den plasseres i et nærliggende elektriske panel. Når du finner det, kan du slå den av. Hvis viktigste breaker i samme panel du arbeider med, huske på at selv om det er av, tjenesten kabler kommer inn i panelet er fortsatt varmt. Avhengig av elektriske panelet, kan tjenesten kabelen inn panelet fra toppen, siden eller nederst. Finn dem - så unngå dem.

Merk: Ha noen avholde en lommelykt for deg mens du arbeider vil sikkert gjøre ting går jevnere.

•Hvis du allerede har en tilgjengelig strømbryter, deaktivere det og bruk din isolert skrutrekker til å løsne skruen på klippet fester å breaker. Deretter Finn en tilgjengelig knockout på siden av panelet der overbelastningsbryteren ligger. Pop ut knockout bruker Tanga.

•Sett kontakten gjennom knockout (med klemme skruene på utsiden av panelet) og sikre den til panelet bruker inkludert låsemutteren. Løsne klemmen skruene på kontakten.

•Trekk nok elektrisk wire gjennom kabelkontakten synlig slik at du kan bøye det ned til bunnen av panelet og så tilbake igjen der overbelastningsbryteren ligger. Bruke en blyant merke ytre skjede av elektriske ledningen på punktet der den kommer ut av kontakten (på innsiden av panelet). Nå trekk den elektriske ledningen ut igjen gjennom kontakten.

•Bruk Elektrisk ledning stripper å skjære gjennom det ytre skjeden av kabelen og avskåret overflødig. Fjern alt av papir isolasjon mellom ledningene. Inspisere ledninger for kutt som Elektrisk ledning stripper kan ha forårsaket. Hvis det ingen er, fisk ledningene tilbake gjennom kontakten. Fortsett med forsiktighet og være forsiktig med å nick ledningene på re-entry gjennom metall kabelkontakten synlig.

•Med ledningen trakk gjennom, stram kabelklemmen på koblingen for å sikre den elektriske ledningen. Pass på at klemmen er stramme ned over en SHEATHED del av elektriske ledningen, ikke utsatt ledningen.

•Bruk wire strippere å strippe bort ca 3/4 inches av isolasjon fra slutten hver ledning. Finne nøytral buss (er linjen som har mange hvite ledninger allerede er koblet til det) og løsne en av skruen som ikke allerede har en ledning koblet til den. Sett den strippede delen av den hvite ledningen inn i hullet og skru ned.

•Locate forankring bussen (er linjen som har en masse bare kobber eller grønn isolert ledninger koblet til) og løsne en av skruene akkurat som du gjorde med nøytral bussen. Koble bakken ledningen til jording bussen på samme måte.

•Ta svarte ledningen og skyv den inn overbelastningsbryterens klemme du løsnet tidligere og stram det ned. Gir svart wire en liten rykk å sikre du er tett sikret. Nå, bøye ledningene til panelet så alt er pen og ryddig og uten å bli fanget mellom panelet og dekselet. Dobbeltsjekk alle tilkoblingene før du lukker opp panelet.

•Bytt til luken. Før du slår den viktigste breaker igjen, aktivere hver enkelt breaker i elektriske panelet av. Dette er å hindre at alle elektriske apparater i hjemmet ditt umiddelbart slår samtidig. Nå, med de viktigste breaker slått på igjen, begynn veksling resten av panelets kretsbrytere tilbake på en om gangen.

•Med alle breakers restaurert, gå til der du installerte den nye banen og teste din utsalgssteder eller inventar for strøm. Hvis du vil finne ut hvordan å teste for spenning, klikk på koblingen i ressursene nedenfor.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du etiketten charter på innsiden av elektriske panelets døren på hvilket område din ny krets er fôring.
  • Hvis du vil installere en helt ny strømbryter, husk å fjerne tilsvarende hakket på panelet forsiden.
  • Unngå service ledningene som inngår elektriske panelet. De fortsatt varme selv når viktigste bryteren er slått av!