Hvordan legge til en jern-vinduet for å gi en hytte appell

January 28

Hvordan legge til en jern-vinduet for å gi en hytte appell

En hytte er vanligvis et ett - eller en-og-en-halv-etasjes hjem med sjarmerende detaljer. Huset kan ha dekorative buede tak til side, eller en veranda med fancy trim, Vinduer med rustikke vinduslemmer malt en munter farge og mer. Front og sider av hjemmet er sannsynlig å være omgitt av hager som er tykk med blomster og små sement dyr titte ut fra uventede steder. Foran gjør et gjerde i sjarmerende hvite pickets eller delikat smijern mer for å invitere visningen enn blokkere den. Denne innstillingen er perfekt for tillegg av jern vinduet balkonger egnet for å holde terracotta Potter eller rustikk tre vindu bokser overfylte med blomster. Noen ganger denne typen boksen legges til en front mot takluken, og den brukes til å trekke øyet oppover.

Instruksjoner

•Determine stedet for hver jern vinduskarmen balkong boks du vil installere. Hvis din hytte er en mur konstruksjon hjem, male mur som vil være bak vinduet boksen med siloxane vannavstøtende. Dette hindrer at vann wicking tilbake gjennom mur i veggene i huset.

•Plasser boksen under vinduet, sentrert og nivå, og merket plasseringen av hver monteringshul. Hvis hjemmet er treramme, flytte en stud finder rundt plasseringen av merkene. Hvis det er en stud innen 2 inches av merkene, flytte planter til stud. De fleste full og vannet vindu bokser er 200 pounds eller tyngre, så det er viktig å sikre dem godt til veggen.

•Skru lange skruer direkte gjennom jern i stud. Pilot borehull for ikke-stud steder. En vegg anker vurdert for 200 pounds og fest jern med en lag bolt. Borehull anker i mur med en mur drill. Bruk caulk rundt hodene av skruer og bolter før stramme dem for å hindre vann fra å trenge gjennom skruehullet.

•Velg en glassfiber setter som passer din smijern. Boksen skal ha et avløp hull. Dekke hullet og bunnen av boksen med et lag av små stein å holde røttene av planter av vannet. Fyll boksen med foreslåtte jord blanding planter bokser for din region. I drier klima, kan torv mose legges for å holde på fuktigheten.

•Plant blomst boksen med dinglende planter og blomster rundt kantene og lyse fargerike planter eller blomster i sentrum. Vann for to å tre ganger daglig. Feed boksen ekstra næringsstoffet annenhver uke, og fjerne planter som vokser leggy eller stopp blomstrende og erstatte dem med friske blomster.

Tips og advarsler

  • Hytte-stil vindu bokser ser ofte litt rotete som om hagen er kjører over og unnslippe. Hvis du bruker personlige terrakotta Potter inne din smijern, kan du enkelt endre planter som de blomstrer ut.