Hvordan legge til en elektrisk oppvarming på loftet

December 19

Hvordan legge til en elektrisk oppvarming på loftet

Hvis loft mellomrom brukes ofte, kan elektriske vegg ovner installeres for å opprette ønsket temperatur. Veggen ovnen vil være koblet til en termostat slik at loft plass vil bo på en konstant varmen, eller termostaten kan deaktiveres i sommermånedene når ovnen ikke er nødvendig. Vegg ovner er koblet via standard 12/2 elektriske kabel (med bakken) til hjemmet viktigste effektbryter boksen.

Instruksjoner

•Mark på loftet veggen ønsket plassering av ovnen - loftet veggen kan dekkes i gips eller bare består av bare vertikal veggen studs.

•Mark plasseringen av termostaten på veggen. Dette vil vanligvis være på loftet inngangen og fem fot opp fra gulvet. Installere bunnen av termostaten på veggen med 1 5/8-tommers skruer. Hvis du installerer i gips, merke en base skruen hullet steder på veggen, og skyv en skrutrekker gjennom gips på hvert merke. Skyv en vegg plugg inn hvert hull og feste sokkelen til veggen pluggene med skruene.

• Kjør 12/2 elektriske kabler fra veggen ovnen til baksiden av termostaten 's base, og en andre kabel fra termostaten er basen til hjemmet viktigste breaker box (ikke sett kabelen inn i boksen). Kontroller at det er åtte inches av kabelen inn gjennom termostat basen, samt hvor varmeapparatet blir installert mot veggen. Eventuelt bore halv tomme hull gjennom midten av veggen studs å mate kabler gjennom.

•Bruk et verktøy kniv til å kle seks inches av ytre vindsperre fra slutten av de to kablene inn i baksiden av termostaten base, i tillegg til kabelen på enheten varmeren. Bruk wire strippere for å kutte av en halv tomme av plast fra endene av alle svart og hvit ledninger. Ground ledninger blir nakne.

•Rest veggen varmeren ansiktet på gulvet. Fjern dekselet kabelklemmen med en skrutrekker og presse elektrisk ledningene gjennom klemme hullet i enheten. Bøye slutten av barmark wire i en krok figur med lang-nosed tang, og fest den rundt grønne bakken skruen på ovnen. Skru til ledningen med en skrutrekker. Koble svart og hvit ledninger til varmtvannsberederen leder ledninger Drei wire nøtter på endene. Lukk dekselet kabelklemmen for å sikre elektrisk kabelen sted. Installere ovnen til veggen med 1 5/8-tommers skruer, gjør at skruene inn tre stenderne.

•Hold red line ledningen kommer fra baksiden av termostaten til hvit linje ledningen kommer ut av boksen. Skru en wire mutter på endene av to ledninger. Hold svart linje kabelen fra termostaten svart linje ledningen kommer fra boksen. Skru på en wire mutteren på enden av ledningene. Hold svart Last ledningen kommer fra termostaten til svart Last ledningen kommer fra-boksen, og skru på en wire mutter. Hold røde Last kabelen fra termostaten hvit Last ledningen kommer fra boksen. Skru på en wire mutter. Holde de to endene av barmark ledningene sammen og skru på en wire mutter presse bakken ledningene på baksiden av boksen.

•Sikker termostaten til sin base; de fleste modeller snapin/Klikk på plass. Kall en elektriker for å koble elektrisk kabelen til boksen breaker. Angi termostaten til innstillingen riktig temperatur.

Tips og advarsler

  • Kontroller at wire nøtter brukes riktig størrelse for 12/2 kabler.
  • Forsøk ikke å knytte elektrisk 12/2 kabelen til boksen breaker selv med mindre du er veldig kjent med ledninger breaker bokser. Muligheten for elektriske støt er høy når breaker dekselet er fjernet.