Hvordan legge til en bryter til en eksisterende stikkontakt

May 7

Legge til en bryter i eksisterende nettstrøm er en enkel metode for å slå på noe koblet til stikkontakten. Vanligvis brukes slått uttak for å kontrollere bordlamper. I nytt hjem construction er en type lys krevde å bli installert i soverommet eller stue. En byttet stikkontakt oppfyller dette kravet. Så, hvis et rom ikke har et tak lys, oddsen er rommet er kablet med en byttet stikkontakt. En svitsjet utsalgssteder identifiseres ved å være eneste uttaket i rommet som installeres opp ned.

Instruksjoner

•Plugg en lampe i stikkontakten du planlegger å bytte. Slå på lampen. Slå av bryteren i elektriske panelet som kontrollerer utløp. Kontroller at lampen er ikke lenger på etter å slå av bryteren.

•Trekk lampen. Bruke rett skrutrekker fjerne dekselet på utløpet. Løsne de to skruene som holder uttaket i boksen elektrisk. Trekk uttaket og ledninger ut slik at alle tilkoblinger er synlige.

•Løsne alle tilkoblingen skruer på utløpet. Fjerne ledninger koblet til skruene. Sett utsalgsstedet til side for nå.

•Monter en oppussing (eller spiker-boksen hvis veggene er åpne) på samme høyde som andre bryterne i hjemmet. Trekk en 12-2 ROMEX ledning fra boksen stikkontakt boksen bryteren du legger til.

•Bruk ROMEX stifter, sikre wire du legger til i 8 inches av hver og hver 4 fot etterpå. Bruke en barberhøvel kniv nøye fjerne skjede av nye ledningen i hver boks forlater minst 1/4 tommers av sliren der ledningen inn i boksene.

•Straighten endene av alle, men hvite ledninger i boksen stikkontakt. Skjær en 6-tommers stykke nakne wire å bruke som en pigtail. Skjær en 6-tommers stykke svart isolert wire for en pigtail.

•Bruk din tang vri alle barmark ledninger sammen med klokken i boksen stikkontakt med bare 6-tommers pigtail. Fullføre tilkoblingen wire-nutting ledningene sammen. Skyv bare ledninger og wire mutter på baksiden av boksen elektrisk med den nakne pigtail stikker ut av boksen på venstre side.

•Strip endene av svart-hvitt ledninger som du la til i boksen stikkontakt. Bruker svart elektrisk tape, Legg målebåndet rundt den hvite ledningen som går til bryteren for å identifisere den som en varm ledningen.

•Twist den opprinnelige svart ledninger i boksen sammen (ikke svart ledningen som går til bryteren) med både 6-tommers stykke svart isolert pigtail wire og svart tapet hvit ledning. Skyv wire mutter og ledninger på baksiden av boksen med pigtailed stykke stikker ut på høyre side av boksen.

•Bruk din nål nebbtangen å bryte ut den lille messing kategorien som kobler to messing skruer på utløpet sammen. Dette vil isolere de to kontaktene varme ledninger, slik at du kan bytte en av kontaktene i uttaket mens la andre socket energi hele tiden.

•Curl slutten av nakne ledningen og vikle ledningen klokken rundt grønne bakken skru på utløpet. Skru grønne bakken. Koble de hvite ledningene til sølv skruene på utløpet og stram de sølv skruene.

•Strip en 1/2 tommers isolasjon fra spissen av svart pigtailed ledningen. Sett krøller i utsatte kobber på svart pigtailed ledningen. Pakk svart pigtailed krøllet slutten rundt toppen messing skruen når du ser på uttak ansiktet med runde hull i bunnen av kontaktene. Skru messing.

•Curl utsatt kobber spissen på svart ledningen som går til bryteren. Pakk krøllet slutten rundt bunnen gjenværende messing skruen. Skru. Snu uttaket opp ned slik at det runde hullet i soklene er orientert mot toppen å identifisere den som byttet stikkontakt. Skyv ledningene på baksiden av boksen og installere de to skruene som holder uttaket i boksen. Sett på dekselet til stikkontakten.

•Strip en 1/2 tommers isolasjon fra endene av to ledninger i boksen bryteren. Bruker svart elektrisk tape, Legg målebåndet rundt den hvite ledningen å identifisere den som en varm ledningen. Sett krøller i utsatte kobber endene av alle tre ledninger.

•Wrap nakne kobbertråd rundt grønne bakken skruen på bryteren enkelt stang. Skru. Vikle krøllet endene av to andre ledninger rundt to sølv skruene på bryteren. Det spiller ingen rolle hvilken wire går til hvilke skruen. Stramme skruene.

•Skyv ledninger og skru i boksen elektrisk. Kontroller at bryteren er installert på riktig måte ved å se på det trykt "På" merking på bryteren. Hvis det står "Nei" bryteren er opp-ned.

Sette inn to skruene som holder bryteren i boksen elektrisk. Kontroller at bare wire ikke er berøre enten skruene på bryteren før du installerer dekselet. Installere dekselet på bryteren. Slå bryteren på.

Tips og advarsler

  • En byttet stikkontakt er også kjent som en halv-hot. Det kalles en halv-hot fordi bare halvparten av uttaket er slått, så den andre halvparten er alltid hot.
  • Elektrisk arbeid skal bare gjort, eller minst tilsyn, av en godkjent elektriker.