Hvordan legge til en betongplate sammen med en innkjørsel

December 17

Hvordan legge til en betongplate sammen med en innkjørsel

Helle en ny skive av betong ved en eksisterende oppkjørselen er en grei måte å utvide din parkeringsplass. Siden betong krymper og utvider med ulike temperaturer, helle en ny skive flush mot en eksisterende skive vil opprette strukturelle problemer i begge plater. For å installere forlengelsen, må du knytte den til eksisterende oppkjørselen med stål pinner. Dette legger til noen trinn i installasjonen, men hindrer betydelig skade i fremtiden.

Instruksjoner

•Clear området for nye skive ved å grave ut vekst og matjord med en spade. Dumpe jorden på en presenning til å fylle ut lavtliggende områder av gården. Grave til området er 12 inches dyp og kuttet rett ned rundt på sidene. Grave i undergrunnen i en glatt skråning fra eksisterende oppkjørselen ved å fjerne 1/8 tommer mer jord med hver vannrette fot fra oppkjørselen. Kompakt skitt med en vibrerende komprimator verktøyet.

•Drill 1/2-tommers hull i siden av oppkjørselen som vil møte nye skive med en kjerne bore. Gjøre hullene 6 inches dypt i midten av siden. Bruke et målebånd slik at de er plassert med samme 12 inches hverandre og 6 inches i enten slutten. Bruk en stålbørste og vann til å fjerne eventuelle rester fra hullene.

•Fyll området for den nye skive med to 4-inch-thick lag 3/4-tommers aggregat og komprimere den.

•Bruk en caulk pistol å fylle halvparten av hvert hull med betong epoxy lim.

•Sett 12-tommers lengde rebar i hvert hull å knytte plater sammen og overføre vekt laster.

•Measure den tilstøtende siden av nytt nettsted og kuttet en utvidelse felles med verktøyet kniv. Felles må være 1/4 til 1/2 tommers tykke og lik dybden av nye skive i høyden. Det bør gjøres Halvfleksible materiale som press-behandlet tre, gummi eller skum.

•Kontroller åpninger i felles fra bunnen til sentrum med kniven og kuttet en 1/2-tommers hull der hver lengden på rebar vil rote gjennom. Trykk utvidelsen felles over rebar så det sitter vertikalt mot den tilstøtende siden for området.

•Linje de tre gjenværende sider med 2 x 6-tommers ramme styrene, og spiker dem sammen i hver ende med en hammer.

•Mix ny betong på et blandebatteri med mengden vann, og hell den over området og 6 inches eksponert rebar pins. Når våte blandingen har nådd toppen av rammen styrene, spre materialet i hjørnene og sidene med måle rake.

•Jevn ut overflaten ved å trekke en lang screed bord frem og tilbake over rammen styrene fra den ene enden til den andre. Skyve en nal over merker opprettet av styrene. Etter ny betong sitter i omtrent en halv time, kan du bruke en middels-bristled kost for å trekke grunne lunder i overflaten for trekkraft.

•Block av oppkjørselen og dekke det med fuktig burlap i syv dager så betongen kan kurere uten uttørking for fort.