Hvordan legge til en beholder til en vegg-bryter

March 1

Hvordan legge til en beholder til en vegg-bryter

Legge til en beholder i en vegg bryter lar deg kontrollere den elektriske strømmen til mottaket av bla bryteren. Installere en switch-kontrollerte receptacle å operere en bordlampe sofakroken. Vurdere slår en ekstra beholder gjennom bytte til betjene store elektroverktøy som bordsagen eller jeksel. Legge til en beholder hvor som helst du ønsker, og koble den til en eksisterende bryter for å drive et apparat i hjemmet.

Instruksjoner

Slå av strøm til veggen bytte deaktiverer overbelastningsbryteren inne i hovedpanelet-boksen som leverer strøm til kretsen.

Finne et sted på veggen der du vil sette en stikkontakt som opererer fra bryteren veggen. Spore rundt malen som fulgte med boksen gamle arbeid beholder på veggen der du vil plassere nye mottaket. Bruk en gips så for å fjerne gips fra veggen ved å kutte langs spor.

•Uncover eksisterende vegg bryteren ved å fjerne skruene som holder lokket. Bruk totrinns tester for å teste for elektrisk strøm. Ta en spiss til en skrue holder en svart wire på bryteren veggen, og trykk deretter den andre spissen til metallet. Testeren lyser ikke hvis du har slått av høyre breaker. Test for å bekrefte frakoblingen av elektrisitet på gjenværende svart ledning koblet til bryteren veggen.

•Fjern eksisterende veggen bytte fra veggen ved å ta skruene fra svitsjen. Løsne skruene på bryteren fjerne svarte ledningene fra dem.

•Trekk 12/2 nonmetallic elektriske kabler fra webområdet for nye beholder den opprinnelige veggen bytter plassering. Fjerne begge endene av kabelen fjerne isolasjon fra svart og hvit ledninger å avsløre 1/2-til 3/4-tommers kobber wire ved hjelp av en wire cutter/stripper.

•Kontroller en 6 - til 8-tommers svart 12-gauge solid THHN wire pigtail. Utsette 1/2-til 3/4-tommers av kobbertråd ved stripping isolasjon av endene.

•Fjern wire forbindelser holder hvite ledninger sammen og nakne kobber ledninger sammen innenfor opprinnelige bytte elektrisk boksen. Koble den nye hvite ledningen i bryteren veggen til de opprinnelige to hvite ledningene med tråders du fjernet. Gjenta for nakne kobber ledninger inni boksen veggen bryteren.

•Kople svart pigtail til svarte ledningen fra strømforsyningen som går tilbake til boksen hovedpanelet og svarte ledningen til nye mottaket. Vri en rød tråders på alle tre ledninger å holde dem sammen.

•Thread elektrisk kabelen gjennom åpningen på baksiden av gamle-arbeid og pass kategorien plast presse boksen i hullet du kuttet i veggen. Tvinn skruene på boksen gamle-arbeid med klokken til boksen klemmer til veggen.

•Twist den hvite ledningen rundt sølv skruen på den nye beholder, vri svarte ledningen rundt messing skruen og vri den nakne kobbertråd rundt grønne skruen. Snurp alle tre skruer og presse nye mottaket i boksen gamle-arbeid.

•Sett mottaket i gamle-arbeid-boksen øverst og nederst. Dekk mottaket og boksen med en dobbeltsidig cover plate.

•Vri på elektrisitet til veggen bryteren og nye mottaket ved å slå på bryteren i boksen hovedpanelet leverer strøm til kretsen.