Hvordan legge til en beholder fra en koblingsboks

March 24

Ombygging eller oppdatere boliger elektriske komponentene kan være utfordrende, men givende. Å vite hvordan å legge til en beholder fra en koblingsboks er viktig i å fullføre prosjektet høyre, og fullføre den trygt. Det finnes mange typer og farger av beholdere der passer de fleste ethvert hjem interiør eller eksteriør innredning. Husk å følge riktig bygning koder for ditt område som du begynner elektrisk prosjektet.

Instruksjoner

Hvordan legge til en beholder fra en koblingsboks

•Locate koblingsboksen som brukes til å delta receptacle også, og slå av all makt til denne boksen. Nøye fjerne dekselet lokket til koblingsboksen med skrutrekkeren og bruke den elektriske meter/testeren til å bestemme at all makt er av på slutten av ledninger som de si på koblingsboksen. Følg alle fabrikanten retningene for den elektriske meter/testeren du har.

•Determine plassering på veggen som du mottaket skal plasseres. Bruk stud finder og målebånd for å finne nærmeste stud. De fleste stenderne blir ligger ca 16 inches på center fra hverandre. Merke med blyant på midten av stud på stedet der du vil plassere mottaket. Flytt ca 1/2 tommers til høyre og forsiktig bruk så for å gjøre hele i veggen stor nok for den elektriske for å passe gjennom og fest ved siden av stud.

•Strip av 1/2 tommers av isolasjon i endene av elektriske ledningen å avsløre en svart, hvit og grønn kobber wire. Koblingsboksen, finne viktigste ledningen kommer fra boksen viktigste breaker og koble noen wire nøtter å avsløre kobber endene av disse wire. Finn sort/rød (varmt) wire og koble den med wire vri låser til svarte ledningen av din Elektrisk ledning installere. Finn den hvite (nøytrale) ledningen og koble denne med den hvite ledningen med elektrisk vri låser. Endelig finne grønn (bakken) wire i koblingsboksen og koble denne med grønt på samme måte som ovenfor. Bruker den elektriske tapen, tape hver elektrisk vri lås for å sikre at ingen kontakt inne koblingsboksen med andre ledninger eller boksen selv. Sett dekselet lokket på koblingsboksen.

•Measure avstanden fra koblingsboksen og ned veggen til plasseringen av hull for mottaket. Legge til én til to ekstra føtter slik at ledningen ikke er trukket strammer eller vil skrap noen spiker i veggen eller i taket. Klippe ledningen på aktuelle målingen og mate den ned veggen til hullet og trekk om en fot ut av hullet for å tillate tilgang.

•Strip ender å utsette igjen tre kobber ledninger. Trekk tråden gjennom boksen og montere boksen ved siden av stud inkludert skruer eller spiker. Kontroller at forsiden av boksen er bare flush med innsiden stolpe av gips.

•Looking på forsiden av mottaket, Knytt deretter svart (varmt) ledningen til skruen på øverst til høyre. Igjen ser på forsiden av mottaket som referanse, knytte den hvite (nøytrale) ledningen til skruen på øverst på venstre side. Finn grønne skruen på siden av mottaket og knytte grønn (bakken) ledningen. Kontroller hver tilkobling og kontroller skruen er tettsittende stramt.

•Skyv overflødig ledning tilbake gjennom boksen og inn i veggen og montere receptacle boksen bruker inkludert skruene og følge retningslinjene fra produsenten. Montere dekselplaten beholder over mottaket med en enkelt skrue i midten av tallerkenen. Slå på koblingsboksen og bruker den elektriske meter/testeren, nøye teste beholder for makt følge produsenten retningslinjene.

Tips og advarsler

  • Sikkerhet alltid bør komme først og aldri prøve å jobbe på noen elektriske ledninger kontaktet en lisensiert elektriker. Følg alltid alle produsenten retningslinjer for å unngå støt eller død. Pass på at alle elektriske ledninger alltid overholder din lokale byggforskrifter.