Hvordan legge Pavers malt betong

October 2

Hvordan legge Pavers malt betong

Legging en uteplass, innebærer gangvei eller selv en driveway paver steiner vanligvis å grave et hull, fylle den med grus og stein-støv og plassere pavers på toppen. Om ikke vanlig, er det mulig å dekke en malt betongplate i pavers, hvis du har en betong patio eller gangvei. Denne prosessen er enklere fordi du har et nivå grunnlag som til å arbeide, som betyr at du ikke trenger å bruke mye tid og krefter utjevning området.

Instruksjoner

•Dekk malt betongen skive med omtrent 1 tommers steinstøv og rake stein støvet så det er ganske nivå. Mye som den gjør med en tradisjonell utleggermaskin patio, stein støvet gir et solid og stabil fotfeste pavers og hindrer dem fra wobbling og synker.

•Spray stein støv med en moderat mengde vann fra en slange, og tamp steinstøv grundig med en hånd-sabotasje. Bruke vannet slik at det dekker stein støv, men ikke basseng overdrevet. Hånd endrer leies på de fleste utstyr utleie butikker. Mens en power sabotasje utfører oppgaven raskere, kan det ikke være riktig for bruk på en betongplate, vibrasjonene kan forårsake sprekker. Gjenta vanne og tamping prosessen to eller tre ganger for å få en komprimerte lag av stein støv.

•Plasser lang nivå over stein støvet, og se etter områder der steinen støv er for høyt eller lavt. Trim eller fyll mens disse områdene tilsvarende stein støvet er nivå.

•Lay pavers på steinen støv i et mønster som du finner iøynefallende. Mønsteret du bruker avhenger delvis størrelsen og form av pavers, som er tilgjengelig i mange stiler. Kurv veve og fiskebein er vanlige stiler som skape visuell interesse. Som du plasserer hver utleggermaskin, trykk ned på den fast. Hvis det wobbles, legge til eller fjerne steinstøv under ett eller flere hjørner.

•Plasser en stripe av plast landskapsarbeid kanter langs kanten av betong skive, og feste den til bakken med lange, aluminium spiker og en liten slegge. Kanting vil holde stein støv på plass og hindre erosjon.

•Dump sand på pavers og børste den rundt hele området før du har fylt hver sprekk mellom pavers med sand. Mens vanlige sand vil fungere, forherder polymere sand når det er vått, opprette en fugemasse som ferdig. Hvis du bruker polymere sand, spray området med en slangen etter børsting sanden i sprekker.