Hvordan legge opp Westinghouse Solar Lights

December 12

Westinghouse solenergi lys slå på etter mørk, ved hjelp av solenergi de samlet hele dagen. Disse lysene er sterk nok til å belyse sentrale elementer i landskapet uten å øke din strømregning. Lysene kommer i en rekke stiler. Du kan bestille dem online eller finne dem lokalt på en hage senter. Fordi ingen elektriske ledninger er involvert, er Westinghouse solar lights rask og enkel å konfigurere.

Instruksjoner

•Åpne Westinghouse solar lyset pakke og pakke ut lys og innlegg. Hold innlegget med den spisse enden, og sett den flate enden inn i bunnen av solens lys. Finn lite stykke papir, og trekk den ut av batteriet området å aktivere solcellepanel.

•Walk gjennom tunet og se etter spesielle områder å lyse opp. Gangveier, hager og dekk er alle fellesarealer frem i lyset.

•Measure lengden på området for å være opplyst. Dividere lengden på antall Westinghouse solenergi lys du kjøpte for å bestemme avstanden mellom lysene. For eksempel hvis walkway er 32 fot lang og du har 8 solenergi lys, sette en solar lys hver 4 fot. Lå Westinghouse solenergi lys på bakken ved hvert enkelt avstandsintervall.

•Trinn tilbake fra området du er belysning og visualisere hvordan lysene vil se ut når de er på bakken. Hvis de er plassert for langt fra hverandre, kjøpe mer Westinghouse solens lys og redusere avstanden. Hvis de er for nær hverandre, fjerne en lys og skyv resten lenger fra hverandre. Lagre ekstra lys i tilfelle en av installert lysene slutter å fungere eller er ødelagt.

•Skyv Westinghouse solenergi lys i bakken når du er fornøyd med oppsettet. Dette er enkleste når skitt er litt fuktig og myk. Hvis det regnet kvelden før, er det det perfekte tidspunktet å installere lysene. Hvis jorden er tørr, bruk en hageslange til vann områder der du vil plassere lysene.

•Skyv hvert lys i bakken til innsatsens spisse enden er fullt underjordiske. Gå tilbake etter du har plassert alle lysene, og se om de ser nivå og brikken. Gjør eventuelle nødvendige justeringer.