Hvordan legge opp en Yard sprinkleranlegg

January 17

Før du begynner å installere din sprinkleranlegg, må du legge den ut nøyaktig. Tunet sprinkleranlegg består av et nettverk av underjordiske vann rør knyttet til sprinkler hoder. Du plasserer sprinkler hoder strategisk rundt gården så alle får vann. Dette er et viktig skritt, fordi hvis sprinkler hoder plasseres feil, visse deler av verftet enten få for mye eller for lite vann. Mål å bruke omtrent den samme mengden vann på hvert område av hagen din mens du planlegger utformingen.

Instruksjoner

•Measure lengden og bredden på området der du vil installere et sprinkleranlegg. Bruk disse målingene til å tegne en nedskalert versjon av området på rutenettet papir.

•Plasser noen innkjørsler, terrasser, store trær og buskas på rutenettet papiret. Trekke disse elementene så nær skala som mulig. Hvis hjemmet er innen planlagt for sprinklersystemet, kan du legge dette til den skalert tegning.

•Divide den skalerte tegningen i store, rektangulære områder. Gjøre områdene så stor som mulig samtidig som deres rektangel. Vær oppmerksom på at du vil ha enkel tilgang til alle fire rektangler hjørner. Hvis et element, for eksempel et hjørne av hjemmet ditt, blokkerer rektanglet hjørne, stoppe rektangelet blokkerer hjørne og starte en ny rektangel.

•Start i en rektanglet hjørner. Sett en prikk i hvert hjørne for å angi et sprinkleranlegg. Husk at store-headed sprinkleranlegg dekker 25-av-25-fots områder, og små-ledet sprinklere dekker mindre områder. Installer ikke et stort-ledet sprinkleranlegg og en liten ledet sprinkler i samme rektanglet. Gjenta denne prosessen for hvert rektangel.

•Åpne kompass til nedskalert versjon av 25 fot. Tegne en sirkel med et sprinkleranlegg punkt fra trinn 4 som midtpunktet. Denne sirkel angir området denne sprinkleranlegg vil dekke. Tegn sirkler rundt de tre gjenværende prikkene i samme rektanglet. Gjør dette med de resterende rektanglene.

•Midtstill et sprinkleranlegg punkt mellom to hjørne sprinklere hvis de ikke vann på rektangelet hele kanten. Tegn en ring rundt den ekstra kant prikken. Noen overlappende er fin og må forventes.

•Look over rutenettoppsett å se hvis alle området får vann etter sprinkleranlegg installasjonen. Store rektangler kan kreve ekstra sprinklere nær midten. I dette tilfellet midtstille et sprinkleranlegg i rektanglet, og tegn en ring rundt den. Hvis det fortsatt ikke dekker rektanglets center, prøv sentrering to sprinklere, avstand, i rektanglets center og tegner sirkler rundt dem.

•Sett en vann manometer til en utendørs tappekran. Aktivere kranen, og lese måleren for å fastslå ditt hjem er vann psi. Se over din vannforsyning å finne størrelsen stemplet et sted på siden. Måle røret fører til vannforsyning til å angi diameter. Bruk denne informasjonen til å bestemme den beste størrelsen av pipe å bruke med din sprinkleranlegg. Dette kan variere med produsenten.

•Determine plasseringen av din sprinkleranlegg manifold - på og av utløserventilen(e). Hvert rektangel får sin egen manifold. Faktisk plasseringen av hver manifold spiller ingen rolle; Imidlertid bør du velge et sted du kanne lett adgang.

•Få vannrør plasseringer på rutenettet papir. Hver sprinkleranlegg hodet trenger vann running på den. Ikke Kjør rørene rundt sprinkleren i en sirkulær mote. I stedet tegne en rett linje deling sprinkler hoder i to, og deretter tegne en rett linje fra hovedlinjen ut mot hver sprinkleranlegg hodet. Gjenta dette trinnet for hvert rektangel.