Hvordan legge opp en trapp

March 26

Hvordan legge opp en trapp

En trapp ryggraden er stringer. Stringere er lange planker, foret med en rekke tann-formet kutt strekker seg fra den trappen bunnen landing til sin topp landing. Stringere gir strukturell støtte og tjene som en installasjon overflate for trappen løpebaner og stigerør. Hvis du avgjøre trappens topp og bunn trinn plasseringen, kan du nøyaktig plasser og installere trapp stringere, løpebaner og stigerør.

Instruksjoner

Innramming oppsett

•Hold et lodd bob's streng mot slutten av ytre øvre landing. Begynner i hver ende. Slippe bob's vekt lavere historien gulvet og la vekt på swing stopp. Har en partner markere plasseringen av bob's tips på gulvet. Flytte strenger og bob til den øvre landing motsatt ende og opprette et lignende merke.

• Kjør en kritt streng linje mellom merkene. Trekke linjen stram og knipser det mot gulvet transcribes øvre landing's plass på lavere historien gulvet. Måle høyden mellom øvre landing og kritt linjen etasje lavere historien med et målebånd. Denne høyden er trappens stige.

•Divide fremveksten av en individuell riser ønsket høyde. Begrepet rørlednings‑ refererer til et trinn vertikal havn. Stigerør mellom 5 og 7 inches aksepteres av de fleste byggforskrifter. 7-tommers stigerør gir imidlertid et behagelig skritt for de fleste individer. Beregningens resultatet er antall trinn i din trapp. Avrunding kvotienten opp eller ned oppnår en hel rekke tiltak. Apportioning kvotientens resten mellom hele antall trinn oppnår den samlede prisveksten. Du må for eksempel kanskje legge en firedel tommer til steg 7-tommers å oppnå din stige.

•Multiply antall trinn av en slitebanen ønsket dybde. Begrepet refererer til et trinn horisontale del. Ti - til 11 - tommers løpebaner er komfortable for de fleste individer. Beregningens resultatet er trappens kjøre.

•Strekk et målebånd fra den ene enden av kritt linjen lengden på den av trappens løpe. Merk plasseringen med en blyant. Flytt båndet til kritt linjens motsatte og opprette et lignende merke. Feste en kritt linje mellom merkene legger ut en linje som representerer plasseringen av den stringer nederst trinnet på gulvet.

Stringer oppsett

•Lay stringer materialet på en arbeidsbenk eller sagkrakker. Knytte en firkantet stopp på snekkerens Squares liten side på dimensjonen som en enkel utvidelse høyde. Sy en stopp i kvadratet store siden på dimensjonen som representerer et enkelt slitebanen dybde. Rumpe stopper den stringer kant. Kjører en blyant langs kvadratet indre kantene legger ut en sikksakklinje som representerer en utvidelse og trå.

•La plassen ned stringer og justere riser stoppet med forrige oppsett linjens slutten. Kjører blyanten langs kvadratet indre kantene legger ut neste stigerøret og trå sett. Fortsette utforme etterfølgende slitebanen og stigerør linjer til nødvendig antall trinn er nådd.

•Lokk med plassen og justere små siden med den siste riser-linjen. Kvadratet stor side nå kjører vinkelrett på sist stige linje og parallell til den siste slitebane linje. Tegne en blyant langs store siden kanten legger ut den stringer bunnen, som er også den siste riser. Reduserer siste utvidelsens høyde av tykkelsen på slitebanen materialet gjør det nederst trinnet tilsvarende høyde til de andre trinnene.

•Return første slitebanen og stigerør linjene. Juster kvadratet små side med første utvidelse linje og bruke stor side oppsett en linje for beste slitebanen. Snu firkanten, justerer vinkelrett topp slitebanen linjen. Tegn en linje fra øverste slitebanen linjeendepunktet stringer's baksiden. Denne linjen går parallelt med den topp riser og sigarettsneiper mot den øvre landing ytre ansiktet.

Tips og advarsler

  • Kutt den første stringer langs oppsett linjene med en sirkelsag eller sabel så.
  • Bruk den første stringer som en mal for gjenværende stringere. De fleste trapper krever to til tre stringere, avhengig av slitebanen bredde og trapp span.
  • Praksis stringer bygging på skrap kryssfiner før klippe dyrt, solid tømmer.