Hvordan legge murstein utleggere på smuss

December 21

Hvordan legge murstein utleggere på smuss

En bakgården gårdsplass og en uformell murstein gangvei er to typer overflater du kan bygge med murstein utleggere. Legging klosser på smuss er ikke komplisert. Men det er flere trinn involvert å sikre murstein ikke skifte eller synke i skitt over tid. Opprette layout og design for murstein overflaten før du starte byggingen og gå den tiltenkte veien eller sitte på terrassen området for å sjekke at området passer dine behov.

Instruksjoner

•Sett hagen påler halvveis ned i bakken å markere grensene til webområdet gangvei eller uteplass, legge om lag 3 inches på hver side for edge begrensninger. Knytte eller vind en streng rundt innsatsen.

•Sett Spar i bakken langs kantene og skyv det under gresset, dypt nok fjerne roten systemer. Fortsette å fjerne gresset og andre vekst fra området innenfor grensene. Transplantasjon gresset umiddelbart til en bart området i hagen din om nødvendig.

•Pound en hånd manipulere over utsatte jord. Bruk så mye kraft som mulig komprimere bakken, stabilisere det for murstein. Bruk et Vater for å kontrollere jord nivå, og grave ut høy områder etter behov. Hvis jorden er tørr eller sand, blanding om en 1-tommers tykke lag av sement pulver med jord firmaet det opp, og deretter komprimere den.

•Still stykker landskapsarbeid eller geotekstil stoff over jord å firmaet opp basen, forbedre drenering og avskrekke ugress fra voksende mellom mursteinene. Sikre kantene med pigger slik at de ikke vises.

•Arrange tre eller metall kanten begrensninger mot indre veggene i den komprimerte jorden. Fest baksetet med 9-tommers spikeren toppene gjennom kanter hullene.

•Plasser murstein på skitt så de er flush mot hverandre, etter mønster. Begynne med én ende eller hjørne og jobbe deg over. Plassere en treplate hele hver liten del av murstein, og traff brettet forsiktig med hammer for å legge murstein i skitt og nivå dem med hverandre. Fortsett innstilling og utjevning murstein til skitt området fylles.

•Fyll stein støv over murstein og feie det mellom de små sprekkene. Fukt murstein, deretter legge mer stein støv og fortsette børsting det mellom murstein før mellomrom er fylt. Støvet vil pad murstein og fungere som en barriere mot ugress.