Hvordan legge murstein gater

July 29

Murstein gater sett ofte i sjarmerende sentrum områder med små butikker og gammeldags hjem. Mens de har en overbevisende, gammeldags sjarm, er murstein gater ikke lett å legge som de kan se. De krever forsiktige ingeniør å sikre de er nivå og tåler vekten. I tillegg kan de være en involvert oppgave bare på grunn av det faktum at gatene er vanligvis mye lengre og bredere enn en standard gangvei. I de fleste tilfeller er legge en murstein gate en profesjonell jobb, kontrakt til en profesjonell murer.

Instruksjoner

•Clear området. Avhengig av hva er allerede i området der murstein gaten skal, kan dette være en stor eller liten jobb. Hvis gaten er asfalterte, for eksempel må rive opp asfalten og muligens fylle området med jord.

•Measure ut omkretsen av murstein gaten. Bruk strengen og innsatsen til å lage en rett linje omkrets, bruker nivået slik linjer er rett.

•Fyll området der murstein street vil være bygging sand. Dette danner grunnlag eller base av murstein gaten.

•Lay murstein, arbeider en liten del om gangen. Selv murstein gaten ikke vil være perfekt nivå, bør du arbeide langsomt gaten, fra den ene til den andre, er så glatt og som mulig. Bruke en sparkel eller gummi hammer til å justere plasseringen av murstein slik at de selv. Murstein bør være rundt en fjerdedel tommer til en halv tommen fra hverandre.

•Spread mur sand over murstein gaten, fylle sprekker. Feie med en stiv kost å sikre at alle sprekker er jevnt fylt med sand.

•Spray overflaten med vann, med slangen og en lett spray. Ikke bruk en kraftig spray at det dislocates sand; sand bør pakkes ned i sprekkene. La dem tørke.