Hvordan legge laminatgulv Over Cork

May 15

Laminatgulv vanligvis kommer i no-lim systemer som tillater deg å legge gulvet uten å knytte den til den eksisterende gulv eller vegger. Denne "flytende" etasje ligger på en underlayment som gir akkurat nok gi å kvele laminat så det ikke knirker når du går på den. De fleste systemer kommer med hardt skum underlayment, men du kan også velge en kork underlayment. Cork er en grønnere tilnærming enn skum, og fungerer like bra.

Instruksjoner

•Rull ut løpet av cork underlayment langs den lengste veggen i rommet. Klippe den på slutten for å passe, bruk din barberhøvel kniv. Knips det over, så det ikke krøll deg sammen i endene.

•Skjære og vende andre løpet av cork på samme måte. Legge den ved siden av det første kurset. Kjøre et stykke av tape langs sømmen mellom to strimler. Gjenta prosessen for påfølgende kurs, før du har dekket gulvet med kork.

•Lay Start løpet av floor planker sammen med lengste veggen, med riflet side av styrene mot veggen. Koble styrene sammen i endene av deres tungen og riflet beslag. Holde kantene av styrene 1/2 tommers ut fra veggen så det er en plass (for å la gulvet flytte med temperaturendringer).

•Lay påfølgende kurs av gulv, kobler not og fjær kantene. Jobb deg over hele gulvet til motsatt vegg.

•Skjære og installere trim rundt kantene på gulvet å dekke hullene og hold gulv. Påføre trim ved å skyte negler gjennom trim og inn i veggene, ikke i gulvet.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når plankene.