Hvordan legge kjemikalier til Intex bassenger

September 30

Siden Intex anbefaler bruk av kjemikalier i de fleste av sine bassenger for å opprettholde trygge, klart vann, må du lære å bruke de kjemikaliene. Pool kjemikalier er tilgjengelig fra din bassenget forhandler samt lokale bassenget supply forhandlere. Intex bassenget kjemiske kravene varierer avhengig av forholdene som din region. Intex gir noen retningslinjer om hvordan å legge kjemikalier når du bestemmer hva kjemikalier bruke, hvor mye å bruke, og når du skal bruke dem.

Instruksjoner

•Utføre en kjemisk test to til tre ganger i uken med en test kit. De fleste bassenget produsenter anbefaler sikte på en pH mellom 7.2 og 7.9. Følg de spesifikke instruksjonene med testen til å avgjøre hvordan å fullføre testen. De fleste tester må du legge til et visst antall dråper bassenget i en strimmel. Det vil vise pH samt klor, alkalitet og acid innholdet i bassenget.

•Apply kjemisk behandlingsprodukter basert på resultatene av pH test og utseendet på vannet. Alger og vann som blir svart, blå, brun, melkeaktig eller skyet angir at vannet krever behandling. Konsulter forhandleren bassenget eller svømmebassenget forsyning butikken om antall kjemikalier gjelder basert på bassengets behov.

•Dissolve detaljert eller tavle klor kjemikalier i en bøtte med vann før du legger til bassenget for å beskytte Intex bassenget er vinyl fôr.

•Legg ulike kjemikalier separat. Løse en kjemisk i vannet før du legger til en kjemisk i vannet.