Hvordan legge keramiske gulvfliser i en inngangen måte

February 25

Hvordan legge keramiske gulvfliser i en inngangen måte

Bruke keramiske fliser i et portrom åpner mange utformingsmuligheter. Du kan opprette en grand entryway for besøkende, eller noe mer subtilt som fører øyet direkte til din stue. Fliser er tilgjengelig i en rekke farger, teksturer og størrelser for å oppnå disse målene. I tillegg kan materialet håndtere trafikk og tåle skitt sporet i av alle skoene innstigning din hjem.

Instruksjoner

•Prepare subfloor for arket. Alle bevegelse i gulvet må elimineres, fordi det vil resultere i sprakk fuger eller fliser når folk begynner å gå over ferdig gulvet. Sikker subfloor til bjelkene med skruer å eliminere mindre bevegelse. Hvis gulvet er fortsatt ikke stiv, kan du vurdere å legge til en andre subfloor består av 3/4-tommen plywood å stabilisere det.

•Lay ut brikkene på gulvet tørt å avgjøre hvor kutt må gjøres. Plasser din fliser slik at kuttet stykker kan være begrenset til en vegg hvis mulig. Vurdere hvordan flisene vises fra en rekke utsiktssteder før på siste ordningen.

•Mix thinset i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk en hakk murskje for å spre mørtelen over et lite område å begynne å sette flisene. Thinset stivner raskt, så arbeid i et område på ca tre brikker samtidig.

•Still brikkene på plass, litt kronglete flisen i thinset. Dette vil sikre at du har god vedheft mellom baksiden av flisen og sement. Bruk flis avstandsstykkene mellom kantene på flisene å opprettholde en konsistent grout linje.

•Tillat thinset tørke for 24 timer før grout. Bland grout med vann per produsentens instruksjoner. Skyv grout i områder mellom flisene hjelp grout float. Hold float i 45-graders vinkel på overflaten av gulvet effektivt fylle linjene og glatt materialet. Rengjør alle fugemasse som får på flisen overflaten før det tørker.

•Polish grout dis bort med cheesecloth etter det har tørket i 24 timer.

•Apply en grout og flis sealer per materialets retninger. Dette er svært viktig i høy trafikk områder, for eksempel et Portrom, å holde grout og keramiske ser sitt beste.